Rihannaa kiehtovat näyttävät kaulakorut – katso kuvat!

Laulaja Rihanna nähdään usein mitä upeimmissa koruissa. Laulajattarella on tapana täydentää tyylinsä kaulakoruilla, jotka kilpailevat keskenään näyttävyydellään.

Rihannan, 24, kaulassa on nähty etenkin viime aikoina mitä näyttävämpiä koruja. Laulajatar viihtyy kultaisissa koruissa, jotka keräävät usein katseita.

Vain taivas on rajana, kun Rihanna etsii asukokonaisuuksiinsa yhdistettäviä kaulakoruja. Etenkin kultaisiin koruihin mieltynyt Rihanna ei arastele sonnustautua massiivisiinkaan koruihin, kun ne sopivat hänen asukokonaisuuteensa.

Yksinkertaisia ketjuja

Rihannan kaulassa on nähty erilaisia yksinkertaisia ketjuja. Toisin kuin useat, laulajattarella on tapana myös vaihdella hänen kaulassaan nähtyjen korujen mittaa ahkerasti. Rihanna ei ole tyytynyt käyttämään aina esimerkiksi pitkiä ketjuja, vaan hänen kaulassaan on riippunut sekä pitkiä että lyhyitä ketjuja.

Masiivisia kultakoruja

Rohkea Rihanna ei arkaile valita asukokonaisuuksiinsa yhdistettäväksi myöskään massiivisia koruja. Laulajatar on etenkin viime aikoina viihtynyt erityisen raskas kultainen koru kaulassaan. Näitä upeita ilmestyksiäkin löytyy laulajattaren varastoista monia erilaisia.

Useita päällekkäisiä ketjuja

Kun asu on arkisempi tai Rihanna suuntaa yöelämään, yhdistää hän asuunsa usein useita ketjuja samalla kertaa. Ketjujen yhdistämisessä on tärkeää ottaa huomioon se, että korut ovat erimittaisia. Myös Rihanna on huomannut, että siten jokainen yksittäinen ketju pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja