Rihanna oli lapsena poikatyttö henkeen ja vereen

Poikien keskellä kasvanut laulaja Rihanna alkoi vasta teini-iässä kiinnittää huomiota vaatteisiinsa.

R&B-tähti Rihanna, 24, kertoo avoimesti olleensa lapsena hyvin poikamainen.

Rihannan tyyliä seurataan tiukasti ympäri maailmaa. Räväkän 24-vuotiaan uskaliaat asuvalinnat kääntävät harvakseltaan katseita sekä katukuvassa että punaisella matolla. Aina Rihanna ei kuitenkaan ole ollut kiinnostunut muodista. Prinsessavaatteista sähäkkä laulaja ei koskaan viihtynyt.

Nuorempana Rihanna myöntää olleensa oikea poikatyttö. Rihanna kasvoi poikien keskellä ja kiinnostus muotia kohtaan ei nostanut päätään laulajattaren lapsuudessa. Vasta teini-iässä laulajatar alkoi kokeilla rajojaan ja kartutti vaatekaappinsa sisältöä naisellisemmilla vaatteilla.

– Kun olin pieni, halusin aina pukeutua veljieni vaatteisiin. Minä kasvoin veljieni ja serkkujeni keskellä, Rihanna kertoo.

Rihanna muistelee parhaan ystävänsä muuttaneen vähitellen hänen käsityksiään muodista teini-iässä.

– Tapasin parhaan ystäväni vasta 14-vuotiaana ja löysin vasta silloin muotilehdet ja kokeilin korkokenkiä. Ennen sitä pukeuduin aina lenkkareihin ja housuihin ja käärin T-paitani ylös. En ollut lainkaan tyttömäinen, Rihanna muistelee.

Lapsuudesta tutut kokemukset poikien seurassa auttavat häntä vielä tänäkin päivänä miesten ymmärtämisessä. Kun heidän ajatusmaailmaansa alkaa ymmärtää, ei siitä enää pääse eroon.

– Minä ymmärrän poikia ja suurimman osan ajasta myös ajattelen kuin he, Rihanna hymyilee.

Lue lisää Rihannan nykyisestä tyylistä:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja