Rihanna: Nynnymies ärsyttää!

Sinkkuna viihtyvä supertähti Rihanna, 24, ei välitä miehistä, jotka ovat häntä herkempiä, vaan se suorastaan ärsyttää naista.

Barbadoslainen pop- ja R&B-artisti Rihanna, 24, paljastaa Company-lehden haastattelussa liian herkkien miehien ärsyttävän häntä. on yhdistetty lähiaikoina muun muassa Demi Mooresta eronneeseen näyttelijä Ashton Kutcheriin, 34, ja entiseen poikaystäväänsä, naisen mukiloineeseen laulajaan Chris Browniin, 22.

Sinkkuna pysyttelevä nainen tuntuu tietävän tismalleen, mitä tulevalta kumppaniltaan haluaa:

– Jos mies on herkempi kuin minä, se tuntuu oudolta ja jopa ärsyttää, hän kertoo.

Rihannan veli Rorrey Fenty on avannut suunsa julkisuudessa ja kertonut, että vaikka hänen siskonsa saattaa näyttää onnettomalta, ei se johdu siitä, että hän kaipaisi miestä elämäänsä, vaan hektisistä, jopa 13 tunnin mittaisista työpäivistä. Samaan hengenvetoon tähden veli ehti paljastaa myös uskovansa sisarensa haluavan joskus vielä perheen.

– Hän haluaa miehen, joka haluaa tehdä samoja asioita kuin hän itse. Jonkun, joka on rento ja hauska.

Musiikkialan supertähti Rihanna nähdään myös tuoreessa huhtikuun aikana ensi-iltansa Suomessa saavassa Battleship-elokuvassa rinnallaan nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Liam Neeson ja Alexander Skarsgård. True Blood -sarjan vaalean ruotsalaiskomistuksen Skarsgårdin kerrotaan tehneen vaikutuksen Rihannaan ulkonäöllään. Rihanna kommentoikin Company-lehdelle joutuneensa hillitsemään käytöstään kuuman miehen ollessa paikalla.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähteet:Music News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja