Remu Aaltosen luomistyössä terveysriski

Rocklegenda Remu Aaltonen myöntää MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa, että rankka luomistyö vaatii välillä veronsa.

Keväällä 2011 Remu joutui sairaalahoitoon huimauskohtauksen vuoksi. Tuolloin miehen verenpaineet heittelivät rankasti. Remu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että vaativa luomistyö voi olla osasyy miehen verenpaineisiin.

– Kun mä teen laulunsanoja niin saatan jämähtää kynä suussa koko päiväksi työstämään niitä ilman, että oon saanu edes vaatteita päälle, perse paljaana siinä miettiny. Monta vuorokautta kun menee noin niin pikku hiljaa alkaa snurraan päässä ja mestat jämähtää. Kyllähän siinä lentää perseelleen, kun ei veri pääse kunnolla kiertämään, mies miettii.

Sanoitustyön pariin uppoutuminen vie Remulta välillä vähän liikaakin aikaa, varsinkin kun mies ei päästä itseään helpolla.

– Kun tekee itselleen tekstiä, niin ei ole mihinkään tyytyväinen. Sitten jos saan jotain aikaiseksi, niin kun katon niitä tekstejä seuraavana päivänä, niin eihän siitä saa mitään selvää. Tulee kyl huonoo juttuu kun ei osaa pitää itsestään huolta vaan luulee, että on joku robotti.

Sanoitusten vaikein vaihe on kuitenkin jo takanapäin ja hyvinvoiva Remu vakuuttaakin homman vihdoin edenneen lupaavasti.

– Nyt osaan jo vähän katsoo, et onko aamu vai ilta ja herätessä pitää laittaa jo vaatteetkin päälle. Sanoituksia on alkanut jo löytymään, Remu toteaa nauraen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat