Remu Aaltonen kolaroinut aiemminkin

Muusikko Remu Aaltosen kolarointi ei ollut ensimmäinen kerta.

Legendaarinen muusikko Remu Aaltonen kiidätettiin tänään sairaalaan, kun hän oli ajanut rajusti päin kaistojen välissä sijaitsevaa liikenneopastinta Kaarinassa. Tämä ei ole ollut muusikkolegendan ensimmäinen kerta, kun hän on joutunut rajuun ulosajoon.

Aaltonen kolaroi aiemmin alkuvuodesta 2009, jolloin hän törmäsi lyhtypylvääseen. Tapahtuman seurauksena musiikkivaikuttajan auto vaurioitui, ja törmäyksen kohteeksi päätynyt pylväs katkesi.

– Vuosimallin 1994 Cadillac-autoni meni korjaukseen omaan piikkiin, kun ei ollut kaskoa. Suojelusenkeli oli mukana, en muuten olisi tässä. Se oli iltapäivää Nurmijärvellä, mihin auto jäi katolleen, Remu muisteli Iltalehdelle tammikuussa 2009.

Remu kävi autokoulun uudestaan

Remu Aaltonen menetti korttinsa syksyllä 2009, sillä hän ei ollut suorittanut autokouluun kuuluvaa pimeänajoa. Hän sai korttinsa takaisin keväällä 2010, kun rokkari oli suorittanut autokoulun uudelleen.

– Poliisit pysäyttelevät silti koko ajan. Ajan yleensä hiljaa, ja siksi he luulevat että olen jurrissa. Kuka hullu sitä nyt kännissä ajaisi. Se on suorastaan arvoa alentavaa. Minua viatonta raukkaa, uskovaista ihmistä kiusaavat, Aaltonen veisteli huhtikuussa 2010 MTV3.fille.

Remu hommasi ajokortin ensimmäisen kerran vuonna 2005. Hän oli ostanut itsellensä Cadillacin, jonka rattiin hän pääsi ajokorttinsa suorittamisen jälkeen. Miehen auto joutui kuitenkin kolhituksi jo ennen ajokortin hankkimista. Auton konepeltiä ja ovea oli naarmutettu ennen kuin hän pääsi itse sen rattiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat