Redrama raitistumisestaan: Jouduin jättämään kaverini

Redrama kertoi menneisyydestään Radio Novalla maanantaiaamuna.

Muusikko Redrama, eli Lasse Mellberg, puhui Radio NovanEnbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa päihteiden täyttämästä menneisyydestään, sekä raitistumisestaan 3,5 vuotta sitten.

Hän kertoo joutuneensa jättämään alkoholin ja muiden päihteiden myötä myös vanhan kaveriporukkansa.

– Kyseessä oli kuitenkin niin vakava juttu, että minulle oli selvää, että joudun katkaisemaan tietyt suhteet. Monet kaverit, joiden kanssa silloin pyörin, ymmärsivät kuitenkin, että en oikeasti enää halunnut jatkaa. Monet siis oikeasti kunnioittivat päätöstäni, Redrama muistelee Novan haastattelussa.

Hän kertoo uskoneensa vilpittömästi, että tilastot ja varoittavat esimerkit päihteiden käytöstä eivät pätisi hänen kohdallaan.

– Nyt kun olen katsonut, että mitä muille samassa tilanteessa olleille on käynyt, niin kyllähän suurimmalle osalle on käynyt aika huonosti. Mutta tietenkin sitä silloin ajatteli, että minun kohdallani tämä on eri juttu, että minä pystyn kyllä klaaraamaan tämän, Redrama selittää.

Redrama julkaisi reilu viikko sitten uusimman albuminsa Reflection. Viime perjantaina hän esiintyi Hartwall Areenalla Backstreet Boysin lämmittelijänä, ja tuolloin nähtiin myös ensimmäistä kertaa livenä Redraman ja AJ McLeanin yhteiskappale Clouds.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat