Red Bull -pomo laittoi lusikkansa Mercedeksen kuljettajasoppaan – "Jos hän olisi meillä…"

3:53
Video: Lewis Hamilton sai jatkosopimuksen, mitä tapahtuu Valtteri Bottakselle?

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko on ottanut kantaa Mercedeksen ensi kauden kuljettajatilanteeseen.

Yksi F1-maailman suurimmista puheenaiheista on Mercedeksen ensi kauden kuljettajatilanne. Mercedes teki hiljattain jatkosopimuksen Lewis Hamiltonin kanssa, mutta toinen kuskipaikka odottaa yhä täyttäjäänsä.

Hamiltonin tallikaveriksi on kaksi ehdokasta. Ensi kaudella brittimestarin rinnalla nähdään joko Mercedeksen kuljettajaohjelmaan kuuluva George Russell tai Valtteri Bottas. Mercedeksen odotetaan ilmoittavan kuskipäätöksestään lähiviikkoina.

Tilanne kiinnostaa luonnollisesti myös kilpakumppani Red Bullin väkeä. Tallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko antoi asiaan oman näkemyksensä.

– Jos Russellin kaltainen kuljettaja olisi meillä, hän olisi jo kilpailukykyisessä autossa. Esitykset, joita hän on antanut Williamsilla, ovat olleet poikkeuksellisia, Marko vihjaa gpblog.comin mukaan.

Marko kommentoi myös oman tallinsa kuljettajatilannetta. Red Bull on toistaiseksi ollut erittäin tyytyväinen meksikolaiskuski Sergio Perezin antiin. Perezin sopimus Red Bullin kanssa päättyy tähän kauteen, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että meksikolainen voidaan nähdä tallin ohjaksissa myös ensi kaudella.

– Meillä on Perez, joten meillä on toinenkin vahva kaveri. Se on todella tärkeää strategian kannalta. Alusta alkaen hänen kisavauhtinsa on ollut todella tyydyttävää. Aluksi aika-ajovauhti oli hieman heikohkoa, mutta hän on parantanut sitä. Hän tulee hyvin toimeen Verstappenin ja teknologian kanssa, Marko sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja