Real Madrid -tähti tylyttää rajuin sanoin Ranskan mestarihyökkääjää – "Et voi verrata F1:stä kartingiin"

Ranskan maajoukkuetähti Olivier Giroud joutui Real Madridin tähtihyökkääjä Karim Benzeman suoran ja rajun kritiikin kohteeksi.

Real Madridin tähtihyökkääjä Benzema ei ole pelannut Ranskan maajoukkueessa vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen. Ranskan ykköshyökkääjän viittaa viime vuosina onkin kantanut Chelsea-hyökkääjä Olivier Giroud.

Benzema putosi aikoinaan Ranskan maajoukkueesta, koska häntä syytettiin tuolloisen joukkuetoverinsa Mathieu Valbuenan kiristämisestä. Paluukutsua maajoukkuepaitaan ei ole kuulunut, vaikka ranskalaistähti onkin ollut viime kausina huimassa maalivireessä. 

Benzema tiedostaa kuitenkin yhä olevansa maajoukkuepaikan arvoinen. Real Madrid -tähti antoi Ranskan maajoukkueen nykyiselle ykköskärjelle täyslaidallisen.

– Et voi verrata F1:stä kartingiin. Ja minä olen nyt vain kiltti. Tiedän olevani Formula 1, Benzema tylyttää Giroudia Instagram-lähetyksessään.

Yli 190-senttinen Giroud on vaarallisimmillaan rangaistusalueen sisällä. Vahvana pääpelaajana kunnostautuneen Giroudin pelityyli ei hivele ainakaan Benzeman silmiä, vaikka Giroud onkin esiintynyt Ranskan maajoukkueessa tehokkaasti.

– Se toimii, koska hän on siellä. Se on ainoa syy. Se ei ole taianomaista, eikä hän tee mitään häikäisevää, mutta hänellä on oma juttunsa. Pitävätkö kaikki siitä tavasta, jolla hän pelaa? En tiedä, Benzema jatkaa Giroudin kritisoimista.

Benzema on ollut tällä kaudella vahvassa vireessä. Hän on La Ligan maalipörssin toisena 14 osumallaan.

Lue myös:

    Uusimmat