Real Madrid pudotti Chelsean hurjassa trillerissä – Karim Benzema räjäytti Santiago Bernabeun huutoon

Real Madridin ja Chelsean trilleriksi muodostunut Mestarien liigan puolivälieräotatus Madridissa ratkesi jatkoajan ensimmäisellä jaksolla. Avausosassa hattutempun viimeistellyt Karim Benzema puski tiistain tulokseksi 32 ja yhteistulokseksi 65. Näin Real nousi uskomattoman kamppailun jälkeen jatkoon ja välieriin.

Voit katsoa Benzeman satumaisen ratkaisuosuman yllä olevalta videolta.

Ensimmäisestä osasta 3–1-voiton hakenut Real ajautui ahdinkoon, kun Chelsea vyöryi päälle Santiago Bernabeulla. Avausosuma nähtiin jo 15 minuutin kohdalla, kun Mason Mount laukoi pallon verkkoon.

Chelsea nousi yhteistuloksessa tasatilanteeseen toisen jakson alussa, kun Antonio Rüdiger puski pallon kulmapotkusta verkkoon.

Chelsea tarrasi jo kiinni jatkopaikkaan, kun Timo Werner taituroi 3–0-maalin, mutta Real ei luovuttanut.

Luka Modric löysi uskomattomalla syötöllä juuri kentälle tulleen Rodrygon, joka nosti madridilaiset jatkoajalle. Voit katsoa Modricin käsittämättömän esityön yllä olevalta videolta.

Jatkoaikaa ehdittiin vääntää kuutisen minuuttia, kun Vinicus jr. löysi Benzeman tarkalla keskityksellä, eikä ranskalainen erehtynyt.

Tiistain toisessa puolivälierässä Bayern München koki todellisen sokkitappion, kun Villareal ylsi Mücnhenissä tasatulokseen ja jatkaa yhteismaalein 2–1.