Mainos

Rea Maurasen kassi:

- piparjuurituubi - tuore inkivääri - puolukoita - lohta - 2 lakritsipatukka - ruusu

Aki Wahlmanin ja Rea Maurasen menu:

Paistettua lohta ja puolukka-vinegrette

200 g lohta 50 g puolukkasosetta 1/2 dl oliiviöljyä 2 rkl punaviinietikkaa

Paista lohipala kuumalla pannulla ja jatkokypsennä perunaviipaleiden kanssa uunissa. Lisää kuuman soseen joukkoon öljy ja etikka, tarjoa heti lohipalan seuraksi.

Lohi-inkivääriwokki

100 g lohiviipaleita 20 g inkivääriä 1 keltasipuli 2 valkosipulin kynttä 1 tl sokeria 1 rkl soijaa 4 basilikan lehteä suolaa

Leikkaa kaikki kasvikset suikaleiksi. Kuumenna wokkipannu todella kuumaksi ja freesaa nopeasti öljyssä. Lisää joukkoon muut mausteet ja tarjoa esim. riisin kanssa.

Lakritsivaahtoa

1 laku 1/2 vaniljatanko 1 rkl sokeria 1 dl valkoviiniä

Pilko lakritsi pieniksi paloiksi ja kiehauta muiden ainesten kanssa. Soseuta. Vaahdota kermaa ja sekoita siihen lakritsikastiketta.

Ruusuvaahto

6 ruusun terälehteä 1 rkl sokeria 1 dl kuohukermaa 1 rkl joghurttia

Kiehauta lehdet vedessä, kuivaa ja leikkaa pieniksi paloiksi. Vaahdota kermaa, lisää joukkoon muut aineet ja viimeksi lehtipalat.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.