Mainos

Ravinnoksi koiranruokaa ja polttoainetta – vaimoaan ja poikaansa vuosia häkissä pitänyt mies uhkasi sukulaisia kirveellä

Argentiinan Mar del Platassa vaimoaan ja poikaansa omatekoisessa vankilassa vuosia pitänyt mies käyttäytyi uhkaavasti ja väkivaltaisesti. 66-vuotias Edgardo Oviedo pidätettiin perjantaina. 

– Hän oli väkivaltainen persoona, tappeli ja uhkaili. Kerran hän tuli kotiimme kirveen kanssa, koska olimme pyytäneet, että hän kylvettäisi vaimonsa ja poikansa, kertoi poliisille yksi miehen miniöistä, uutisoi Cadena3-radiokanava. 

Miehen 61-vuotias vaimo kärsii psyykkisistä ongelmista. 32-vuotias poika on autistinen. Isä piti perheenjäseniään tiilistä, kaltereista ja metallilevyistä rakentamassaan lukitussa tilassa jopa kuuden vuoden ajan. 

Hän muun muassa pakotti poikansa syömään eläintenruokaa ja juomaan polttoainetta. Poika sai epäinhimillisestä kohtelustaan vakavia psyykkisiä vammoja.    

Mies säilytti samassa tilassa ulosteita, käytettyjä injektioruiskuja, polttoainekanistereita ja koiranruokaa. 

Mies paljastui muiden perheenjäsenten kerrottua asiasta poliisille. Perheenjäsenten mukaan he eivät uskaltaneet ilmoittaa kaltoinkohtelusta viranomaisille aikaisemmin, koska he pelkäsivät miestä.

Hän ei ole toistaiseksi kertonut syytä teoilleen. Hän ei vastustanut pidätystään.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.