Raskaana oleva Emmerdale-tähti hehkuttaa kroppaansa upeassa päivityksessä: "Kummassakin näistä kuvista tunsin olevani supernainen"

Emmerdale-sarjan tähti Gemma Atkinson jakoi Instagram-tilillään upean kuvaparin raskauden myötä muuttuneesta vartalostaan. 

Vuosien 2015-2017 välillä Emmerdale-sarjassa näytellyt  Gemma Atkinson on viimeisillään raskaana. 34-vuotias näyttelijä on esitellyt kasvavaa raskausvatsaansa aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Keskiviikkona 20. maaliskuuta Atkinson julkaisi Instagram-tilillään jälleen kauniin kuvaparin raskauden myötä muuttuneesta vartalostaan. 

– Vartalomme ovat uskomattomia! Mitä ne ovat kyvykkäitä tekemään ällistyttää minua, ja kummassakin näistä kuvista tunsin ja tunnen oloni supernaiseksi, Atkinson kirjoittaa päivityksessään. 

– Minulla on elämä sisälläni, joka on valmis liittymään seuraamme pian. Pienet potkut, kääntymiset sekä tykytykset ovat vain ihmeellisiä. Tunnen olevani niin äärimmäisen onnekas. 

Lapsi on Atkinsonin ensimmäinen. Hän on Britanniassa tunnettu televisiokasvo, joka on nähty Emmerdalen lisäksi maan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat