Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Rapumaiset haukipihvit 18.4.2001

Julkaistu 20.05.2001 19:02

500-600 g haukifileetä (50-100 g katkarapuja)
1 tl suolaa
1 muna
1 dl ruokakermaa
1 dl tillisilppua tai tillinkukintoja
1/2 rkl sitruunamehua
2 rkl tomaattipyreetä valkopippuria

Jos pakastit viime syksynä tillinkukintoja, on aika käyttää ne. Tillinkukinnot antavat hauelle yhdessä tomaattisoseen kanssa rapumaisen maun. Jos sinulla ei ole kukintoja, käytä vähän katkarapuja (edullisimmat pienet käyvät hyvin) ja runsaasti hienonnettua tilliä. Leikkaa filee pienemmiksi paloiksi ja jauha se monitoimikoneessa tai lihamyllyllä hienoksi. Lisää joukkoon muna ja katkaravut, jos käytät niitä. Pyöräytä sekaisin. Lisää kylmä ruokakerma sekä lopuksi muut aineet.

Anna taikinan maustua hetki jääkaapissa, jos sinulla on aikaa. Sulata nokare voita tai margariinia pannulla ja nosta pannulle lusikalla sopivan kokoisia taikinanokareita ja paina ne lusikalla tai lastalla litteiksi. Paista muutama minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoa lisäkkeeksi perunamuusia, jonka voit maustaa esim. pakasteherneillä, pienillä kurkkukuutioilla, ryöpsäytetyllä rapealla salaatilla tai rucolalla.

Lisää aiheesta:

Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissaParhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaanVantaalaisen koirapuiston melu on liikaa – "Sijainti ei ole täysin optimaalinen"Auttaako peräpukamavoide oikeasti silmäpusseihin? Näin voi käydä someniksiä testaavalleVappu Pimiä hankkii aina yhden valmisruoan joulupöytäänsä: "Niin hyvä, ettei ole mitään järkeä"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:54
    Ruoka

    Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

  • 16:42
    Jouluruoka

    Parhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"

  • 14:02
    Liikenneturvallisuus

    Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaan

  • 11:46
    Asuminen

    Vantaalaisen koirapuiston melu on liikaa – "Sijainti ei ole täysin optimaalinen"

  • 08:15
    Lääkkeet

    Auttaako peräpukamavoide oikeasti silmäpusseihin? Näin voi käydä someniksiä testaavalle