Ranskassa kuollut jälleen yksi sähköpotkulautailija – mies ajoi potkulaudalla moottoritietä pitkin, takaa tullut moottoripyörä törmäsi mieheen

Sähköpotkupyöräilijät tuoneet pääkaupunkiseudun päivystyksiin jo lähemmäs 200 potilasta – asiantuntija muistuttaa kypärän käytöstä 2:04
Katso video: Sähköpotkulautailijat ovat jo valitettavan tuttu näky pääkaupunkiseudun päivystyksissä.

Kolmekymppinen mies on kuollut Ranskassa ajettuaan sähköpotkulaudalla moottoritiellä ilman kypärää. Takaa ajanut moottoripyörä oli törmännyt potkulautailijaan ja tämä oli menehtynyt.

Lehtitietojen mukaan kolarissa menehtynyt sähköpotkulautailija oli ajanut A86-moottoritien ohituskaistaa perjantaina myöhään illalla ilman kypärää, kun takaa tullut moottoripyörä oli törmännyt häneen.

Asiasta uutisoivien Guardianin ja Independentin mukaan moottoripyörää ajanut henkilö selvisi vammoin, mutta on vakavassa tilassa sairaalassa.

Moottoripyörä löytyi poliisin mukaan 400 metrin päässä törmäyspaikasta, sillä se oli luultavasti vielä rullannut eteenpäin kolarin jälkeen. Sen kuljettaja oli löydetty tajuttomana.

Onnettomuus tiellä tapahtui Vélizy-Villacoublayssa Pariisin lounaisosassa.

Sähköpotkulaudat vaatineet kuolonuhreja

Kuolema on jo kolmas sähköpotkulautoihin liittyvä liikennekuolema Ranskassa Pariisin alueella sitten huhtikuun. 

Aikaisemat uhrit olivat rekan kanssa potkulaudalla kesäkuussa törmännyt 25-vuotias, sekä huhtikuussa potkulaudan maahan töytäisemä 81-vuotias jalankulkija.

Kuolema on herättänyt maassa jälleen keskustelua sähköisten menopelien turvallisuudesta ja mahdollisesta rajoittamiseta. Sähköpotkulaudoilla ajaminen moottoriteillä on Ranskassa kielletty.

Lue myös:

    Uusimmat