Rallissa kuplii – lähde: ihastuttanut kuski vaihtamassa WRC-tallia

Irlantilaiskuski Craig Breen on siirtymässä M-Sport Fordille tulevaksi MM-rallikaudeksi, kertoo espanjalainen rallilehti Scratch.

Breen, 31, on ajanut vuodesta 2019 lähtien Hyundailla, jolla hänelle on ollut tarjolla yksittäisiä WRC-kilpailuja. Tällä kaudella hän on ajanut Hyundailla neljä kisaa ja tulokset ovat olleet komeita: neljännen ja kahdeksannen sijan jatkoksi napsahti myöhemmin kaksi kakkossijaa peräkkäisissä ralleissa Virossa ja Belgiassa.

Breen on vuorotellut Hyundailla Dani Sordon kanssa tallin kolmannessa WRC-autossa. Samalla hän on janonnut täyden MM-rallikauden ohjelmaa.

Breenin toiveet voivat toteutua tulevalla sesongilla; hän on Scratch-lehden mukaan Breen on "hyvin lähellä" sopimusta M-Sport Fordin kanssa. 

Lehti kertoo M-Sport Fordin nokkamiehen Malcolm Wilsonin pitävän irlantilaisesta ja näkevän hänet avainhahmona ensi kauden Ford Puma Rally1 -autossa. Breenin tallikavereina toimisivat M-Sport Fordin nykykuljettajat, Adrien Fourmaux ja maksukuski Gus Greensmith.

Scratchin mukaan neuvottelut ovat edenneet hyvin, ja virallisia uutisia voi tulla lähiviikkoina. 

Breen on yltänyt rallin MM-sarjassa urallaan viisi kertaa palkintokorokkeelle. Ennen Hyundai-vuosiaan hän ajoi kolmena kautena Citroenilla, ja mies on nähty myös Peugeot'lla sekä varhaisina vuosinaan Fordilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja