Ralli-Anette: En ymmärrä seksikkäin urheiluankkuri -äänestyksiä

MTV3:n suosittu urheiluankkuri on hurmannut miespuoliset katsojat siihen malliin, että moni mies haluaisi näyttävän vaaleaverikön kainaloonsa.

30-vuotias Anette valloitti mieskatsojien sydämet toukokuun lopussa juontamalla Sardinian-rallin loppujuonnon pelkissä pikku pikku bikineissä.

Bikinitempaus nosti Anetten suosion uusiin sfääreihin ja pokkasipa nainen taannoin myös seksikkäin urheiluankkuri -tittelin.

Anette ei kuitenkaan leveile kyseisellä tittelillä.

– Mun mielestä missikisat ovat erikseen. Tunsin kaikki ne naistoimittajat, jotka olivat mukana äänestyksessä ja musta on älytöntä laittaa meitä johonkin ulkonäköjärjestykseen. Jokainen meistä on tullut tekemään töitä, eikä esittelemään ulkonäköään, Anette kertoo Viihdeuutisille.

– Ja mun mielestä jokainen äänestyksessä mukana ollut nainen on upea, kaunis ja näyttävä ilmestys. Ja siellä on niin paljon mua kauniimpiakin naisia. Se palkinto olisi pitänyt jakaa kristillisesti kaikkien kesken, Anette näpäyttää.

Julkisuuden myötä Anetten miesasiatkin ovat alkaneet kiinnostaa ihmisiä. Sanavalmis Anette ei ole kuitenkaan löytänyt vielä kesyttäjäänsä.

– Kesällä pitää aina olla jotain sutinaa, mutta ei tässä oo mitään vakavaa. Eihän tässä ehdi ketään näkemään, kun on aina töissä, Anette paljastaa naureskellen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat