Rakkauden syksy jatkuu! Love Island saa jatkoa heti suuren finaalin jälkeen

Rakkauden saarella suhdesopat kiehuu – kertaamme viikon kiihkeimmät käänteet suoraan Love Island -villalta 5:36
MTV Uutiset Live kertaa Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Suosiotaan jatkuvasti kasvattavan Love Island -rakkausrealityn tuorein brittituotantokausi nähdään Suomessa 15.10. alkaen. Love Island UK:n viides kausi on katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Briteissä aiemmat katseluennätykset uusiksi pannut Love Island UK saa jatkoa Suomessa, kun sarjan tuorein, 5. tuotantokausi alkaa mtv-palvelussa ja C Moressa 15.10. Samana iltana ratkeaa myös Love Island Suomen voitto.

Ohjelmassa nuoret brittisinkut asuvat mallorcalaisella villalla toiveenaan löytää tosirakkaus ja voittaa siinä ohessa muhkea 50 000 punnan potti. Love Island UK:n juontajana nähdään jälleen Caroline Flack, kertojana kuullaan Iain Stirlingiä.

C Moressa tulee katsottavaksi koko kausi kerralla. Mtv-palvelussa ohjelmasta julkaistaan viisi jaksoa viikossa, eli yksi per arkipäivä. Ohjelman starttiviikolla jaksoja julkaistaan mtv-palvelussa neljä. Kaikkiaan kausi on 49 jakson mittainen. Mtv-palvelussa jaksot julkaistuvat aina vuorokauden vaihtuessa, klo 0.01.

Love Island Suomen finaali 15.10. klo 21


Love Island Suomen sinkkujen rakkaussaagaa on seurattu Subilla, mtv-palvelussa ja C Moressa elokuusta lähtien. Espanjan auringon alla Love Island -villassa kuvattava ja vain päivän viiveellä Suomessa esitettävä sarja on napannut katsojat tiukasti otteeseensa sekä kanavalla, suoratoistopalveluissa että somessa.

Rakkautta onkin jo vahvasti ilmassa – alusta asti mukana olleet Vanessa ja Reetu sanoivat viime viikolla toisilleen ne kolme pientä sanaa! Ihastuksen aalloilla surffailevat myös Nikita ja Tommy, Sofia ja Eetu sekä Jenni ja Juho, mutta ovatko tunteet pysyviä ja ehtivätkö muutkin villassa asustavat sinkut vielä löytää rakkauden? Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella syksyllä 2018 voiton veivät Aura ja Jeffrey – ketkä vievät voiton tällä kertaa? Finaalijakso nähdään Subilla, mtv-palvelussa ja C Moressa tiistaina 15.10. klo 21 alkaen.

MTV:n suoratoistopalveluiden hittisarja 

Love Island UK:n kolmas kausi julkaistiin mtv-palvelussa kesällä 2018 ja se oli palvelun kesähitti: sarjaa käynnistettiin kesän aikana 2,3 miljoonaa kertaa. Toukokuussa 2019 alkaneella neljännellä kaudella ohjelman käynnistykset kasvoivat edelliseen kesään verrattuna 50 %:lla yhteensä 3,5 miljoonaan*.

Meneillään oleva toinen tuotantokausi Love Island Suomesta on myös suosittu MTV:n suoratoistopalveluissa. Online-katselu korostuu erityisesti nuorissa. Esimerkiksi 15–24-vuotiaiden naisten katselusta 77% tapahtuu mtv- tai C More -suoratoistopalvelussa.*

*Lähteet: Adobe Video Analytics ja Finnpanel TotalTV-mittaus

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat