Rakastunut Reese Witherspoon harkitsee uutta avioliittoa?

Erottuaan Jake Gyllenhaalista näyttelijä Reese Witherspoon tapasi nopeasti uuden rakkauden. Nyt ystävät vihjailevat tähden suunnittelevan avioliittoa ja uusi miesystävä on jo nähty sormusostoksilla.

Näyttelijätär Reese Witherspoon, 34, erosi edellisestä poikaystävästään Jake Gyllenhaalista viime marraskuussa kahden vuoden seurustelun jälkeen, mutta jo nyt uusi romanssi on vienyt naiselta jalat alta. Ystävät kertovat, että nopeasti kehittynyt rakkaus 39-vuotiaan agentin, Jim Tothin,kanssa on saanut näyttelijättären harkitsemaan avioliittoa.

– Hän on ehdottomasti rakastunut ja käyttäytyy täysin hullaantuneesti miehen lähettyvillä. Kaikki ovat erittäin onnellisia hänen puolestaan, ystävä kertoi People-lehdelle.

Julkkissuhteet eivät kestäneet

Witherspoon erosi näyttelijämiehestään Ryan Philippesta vuonna 2006 seitsemän aviovuoden jälkeen. Pari kävi ennen eroa parisuhdeneuvonnassa, muttei pystynyt pelastamaan liittoa.

Kaksivuotinen suhde Gyllenhaalin kanssa kaatui viime vuonna siihen, että tähdet tahtoivat eri asioita elämältään. Ystävät kertovat Witherspoonin halunneen pitää romanssin yksinkertaisena. Hänen mielestään Gyllenhaal, 29, oli liian ripustautuvainen ja vakavissaan.

– Reese halusi vain seurustella, pistää hauskaa ja elää vapaasti, lähde kertoo ja paljastaa, ettei näyttelijätär koskaan suunnitellut avioituvansa Gyllenhaalin kanssa.

Sitten uusi rakkaus astui kuvioihin.

– Suhde Jimin kanssa kehittyi hyvin nopeasti. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Reesesta tuntuu, että hän seurustelee aikuisen ihmisen kanssa.

Witherspoon esitteli Toothin ystävilleen maaliskuussa. Näyttelijättären lapset, 10-vuotias Ava ja 6-vuotias Deacon tapasivat miehen heti sen jälkeen.

– Ystävä ovat hyvin yllättyneitä miten nopeasti Reese hyppäsi uuteen parisuhteeseen Jaken jälkeen. Yleensä hän ottaa suhteensa hyvin vakavasti, mutta hän on itsekin yllättynyt miten nopeasti rakastui.

– Hän pitää siitä, ettei Jim ole julkisuuden henkilö. Jaken kanssa he herättivät aina liian paljon huomiota, mutta nyt he saavat rauhassa ja yksityisesti tutustua toisiinsa.

Avioliitto tulevaisuudessa?

Toth on aikaisemmin tunnettu naistenmiehenä, mutta nyt mies on ystävien mukaan todella rakastunut.

– Hän kohtelee Reesea erittäin hyvin ja tekisi mitä vaan hänen puolestaan.

In Touch -lehti raportoi uusimmassa numerossaan Tothin käyneen ostoksilla kultasepänliikkeessä Hollywoodissa. Lähteen mukaan mies aikoo pyytää mielitiettyään vaimokseen pian.

– Reese ei ollut hänen mukanaan, sillä Jim haluaa kosinnan olevan yllätys. Sormus on klassinen ja kaunis, juuri niin kuin Reese itsekin, miehen ystävä kertoo ja paljastaa odottavansa kosinnan tapahtuvan jo muutaman viikon sisällä.

– Reese on vanhanaikainen tyttö ja uskoo ehdottomasti edelleen avioliittoon. Hänen suhteensa Jaken kanssa ei vain olisi tullut kestämään. Nyt hän on paremmassa tilanteessa Jimin kanssa ja nauttii elämästään.


MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: People, In Touch

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja