Rajulla ulosajolla sittenkin seurauksia? Valtteri Bottas hämillään: ”Oliko kaikki niin kuin piti”

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ajoi rajusti ulos perjantaina Singaporen GP:n ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa. Bottaksen auto saatiin korjattua päivän toiseen sessioon. Bottas jäi kuitenkin selvästi tallikaveristaan, mikä veti suomalaiskuskin mietteliääksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton oli koko perjantain nopein kuljettaja. Hamilton kellotti perjantain toisissa harjoituksissa ajan 1.38,773. Bottas jäi Hamiltonista lopulta yli sekunnin päähän (+1,121).

Ero oli puhutteleva ja sai Bottaksen pohdiskelemaan sitä, että vaikuttiko aiempi raju ulosajo hänen vauhtiin.

– En tiedä, että oliko autossa kaikki niin kuin piti. Aika vaikeaa oli toisessa sessiossa. Vauhtia puuttui aika paljon, Bottas sanoi C Morelle.

Mistä tämä johtui, oli arvoitus.

– Tuntui, ettei pääse kovempaa. Nyt pitää katsoa, että minkä takia näin ja mistä se ero tuli tallikaveriin, Bottas sanoi ennen tutkintoja.

Jo aiemmin Bottas puhui siitä, miten lauantain aika-ajot ovat erittäin tärkeässä roolissa koko viikonlopun onnistumista ajatellen. Singaporessa ohittaminen kun on sangen vaikeaa.

– Lauantai on taas uusi päivä ja katsotaan, että mitä pystytään oppimaan. Pitää vain mennä eteenpäin, Bottas kannusti niin itseään kuin talliaan.

Lue myös:

    Uusimmat