Rajatonta rakkautta – supertähtien yllättävät deitit

Rakkaus ei tunne rajoja. Se on huomattu myös Hollywoodissa, jossa supertähdet ovat tehneet yllättäviä treffivalintoja.

Julkisuus on monen supertähden mielestä vain pakollinen haitta, joka häiritsee varsinkin uusien ihmissuhteiden syntymistä. Usein rakkaus leimahtaakin liekkeihin yhteistyötä tehdessä, kuten elokuvan kuvauksissa. Ensi-iltojen ja palkintogaalojen jatkot saattavat myös supertähtiä yhteen. Uskoisitko näiden tähtien deittailleen keskenään?

Jessica Simpson & Billy Corgan

Tosi-tv-tähti Jessica Simpson, 31, ja The Smashing Pumpkinsin keulakuva Billy Corgan, 45, tapailivat toisiaan vuonna 2009. Vastakohdat vetivät toisiaan voimakkaasti puoleensa, sillä näiden kahden välistä kemiaa ei kukaan osannut aavistaa.

– Tavoitteenani on aina rakastaa ihmistä, joka mielestäni ansaitsee sen. Luulen, että jos ihmiset tietäisivät millainen Jessica oikeasti on, he pitäisivät hänestä yhtä paljon kuin minä, Corgan kommentoi suhdetta tuolloin Rolling Stone-lehdelle.

Heidi Klum & Anthony Kiedis


Huippumalli Heidi Klum, 38, seurusteli Red Hot Chili PeppersinAnthony Kiediksen, 49, kanssa 2000-luvun alussa. Seksikäs Klum ja tatuoitu rock-tähti Kiedis nähtiin muun muassa lemmenlomalla Australiassa. Näyttävän parin treffailu ei kuitenkaan johtanut syvemmän rakkauden syttymiseen. Mikäli romantiikkaa olisi riittänyt, ehkäpä Klumin käsivartta koristaisi hänen ex-miehensäSeal-tatuoinnin sijaan Anthony.

Sandra Bullock & Ryan Gosling


Totta se on! Oscar-voittaja Sandra Bullock, 47, ja tällä hetkellä naisten päiväunissa tiiviisti vieraileva Ryan Gosling, 31, deittailivat vuonna 2002. Pari tutustui toisiinsa näytellessään elokuvassa Numeromurha. Bullock oli siis aikamoinen puuma, sillä ikäeroa Goslingiin oli 16 vuotta!

Vanilla Ice & Madonna

Ice ice baby -hitistä tuttu Vanilla Ice, 44, pääsi Madonnan, 53, liiveihin 90-luvun alussa. Suhde päättyi räppärin loukkaannuttua Madonnan julkaistua kohua herätteen Sex-kirjan. Kirjassa oli tuhmia kuvia Vanilla Icen lisäksi myös muista miehistä, joiden kanssa Madonna poseerasi.

– Se oli ällöttävää ja halpamaista. Olimme parisuhteessa, mutta kirjasta sai sellaisen kuvan, että Madonna peuhaa kaikkien kanssa, Vanilla Ice kertoi myöhemmin News of the World-lehdelle.


Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: ET Online

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja