Raivaa koti turhasta: Nämä jokaisen naisen tulisi heittää menemään!

Huomaatko sinäkin hamstraavasi käyttämättömäksi jäänyttä tavaraa ja muuta tarpeetonta? Listasimme pahimmat kodin turhakkeet.

Kevätsiivouksen yhteydessä on hyvä luopua turhista tavaroista. Sen lisäksi, että kaappisi näyttävät paremilta ja saat enemmän säilytystilaa voit yllättyä, miten vapauttavaa turhasta luopuminen on.

Vanhoista suhteista muistuttavat esineet ja tavarat

Jos haluat säilyttää muistoja valitse muutama ja säilytä niitä vaikkapa erillisessä muistolaatikossa, mutta älä säilytä niitä asunnossasi.

Vanhentunut kosmetiikka

Hajuvedet, shampoot ja muu kosmetiikka menevät huonoksi yllättävän nopeasti. Käy purkkivarantosi läpi ja tarkasta takaa, onko käyttöaika jo umpeutunut. Älä säilytä käyttämätöntä kosmetiikka vain, koska saatat joskus tarvita sitä.

Vanhentuneet tuotteet voivat pahimmillaan aiheuttaa tulehduksia.

Sitten kun laihdun -vaatteet

Vaatekaappisi on todennäköisesti täynnä tarpeettomia vaatteita, jotka vievät vain turhaa tilaa. Heitä pois laihdutuksen motivaatiohousut, joihin ”joskus vielä mahdut” ja muut vaatteet, joita et käytä. Vie ne lähimmälle kirpputorille, jotta vaatteesi pääsevät hyötykäyttöön.

Myös rikkinäiset sukkahousut ja alusvaatteet jäävät usein kummittelemaan kaapin perukoille. Heitä ne roskiin.

Yksinäiset astiat

Säilytätkö edelleen opiskeluaikaista lautasta tai lahjaksi saatua, paritonta kahvikuppia? Mitäpä jos veisit ne suosiolla kirpputorille ja nauttisit tyhjästä tilasta, jonka saat astiakaappeihisi.

Käyttämätön elektroniikka

Vanhat kännykät ja muu elektroniikka vie turhaan tilaa. Jos laitteet toimivat edelleen tarjoa niitä eteenpäin, rikkinäiset laitteet kannattaa viedä kierrätykseen.

Lukemattomat kirjat ja vanhat dvd-elokuvat

Onko kirjahyllyssäsi teoksia, joiden äärelle tulet tuskin koskaan palaamaan? Vie turhien kirjojen lisäksi myös vanhat dvd-elokuvat ja konsolipelit divariin. Myymällä käyttämättömät esineet eteenpäin saat rahaa, minkä lisäksi säilytystilaa löytyy huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin.

Ylimääräiset huonekalut

Ylimääräiset ja rumat huonekalut vievät vain tilaa huoneesta, jolloin se näyttää täyteen ahdetulta ja sekavalta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja