Raitiovaunu törmäsi ihmiseen Helsingissä – liikenne katkaistiin onnettomuuden vuoksi: "Uhri on kuljetettu sairaalahoitoon"

Hallituskadun ja Snellmaninkadun kulmassa tapahtui tänään alkuillasta liikenneonnettomuus, jossa on loukkaantunut yksi henkilö.

Helsingin poliisi vahvisti, että raitiovaunu törmäsi ihmiseen Hallituskadun ja Snellmanninkadun kulmassa.

– Uhri on kuljetettu sairaalahoitoon, viestinnästä kerrotaan MTV Uutisille ottamatta kantaa siihen, miten pahoin raitiovaunun alle jäänyt oli loukkaantunut.

Poliisi ei myöskään kommentoi, miten tai miksi uhri joutui raitiovaunun alle.

– Liikennevaikutuksia oli hetken aikaa: On ollut liikenne poikki ja katu suljettu. Kaikki sujuu tällä hetkellä normaalisti ja tilanne on rauennut, poliisista kerrotaan.

MTV Uutisten lukija paikan päällä

MTV Uutisten lukija oli paikan päällä onnettomuuden aikaan. Hänen mukaansa Senaatintorin kulmalle oli tullut poliisiautoja ja ambulansseja, joiden hätävilkut värittivät synkkää tammikuista tiistai-iltaa.

Lukijan mukaan ambulanssin ensihoitajat nostivat ambulanssiin henkilön. Pelastuslaitos vahvisti, että paikan päälle on lähtenyt kaksi ambulanssia ja kaksi poliisipartiota raideliikenneonnettomuuden vuoksi. 

'


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja