Raipe räppää! Kiekkolegenda Raimo Helminen yllättää Ilveksen klassikkobiisin uudella versiolla

Tampereen Ilveksen entinen pelaaja, jääkiekkolegenda Raimo Helminen heittäytyy SM-liigaseuran uudella laululla toden teolla. Raipe hoitaa Ilves iskee -biisillä rap-osuuden – ja hyvin hoitaakin!

Uusintaversio vuosien takaisesta Ilves iskee -kappaleesta julkaistaan ensiesityksenä keskiviikkona Särkänniemen huvipuistossa järjestettävässä Ilves-päivässä.

Toivo Honkosen säveltämästä ja sanoittamasta klassikkokappaleesta uuden version ovat tehneet Henri Potkonen ja Joona Kukkola.

– Heräsi ajatus siitä, että kappaleesta puuttuu räppi-osa, mutta kuka sen esittäisi? Maajoukkueen tehtävistä ainoaa vapaapäiväänsä viettänyt Raimo Helminen ei tiennyt mitä tuleman pitää, kun vastasi puhelimeensa keväisenä lauantaiaamuna, Ilves kertoo tiedotteessaan.

MTV Urheilu sai kappaleen kuullakseen, joten voimme vahvistaa: Raipe tekee todellisen vaikutuksen räppisuorituksellaan!

– Hei reipas jengi, tää menee teille. Nuorille, vaareille, vastasyntyneille. Jalat maassa, pää pilvis. Taistelutahtoa, ikuisesti Ilves, Helminen tykittää.

Helminen toimii kaudella 2019–20 Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana. Hän kuului kolmen kauden ajan Jokerien valmennusryhmään. Ilveksestä hän sai potkut päävalmentajan paikalta kesken kauden 2012–13.

Jääkiekon SM-liigakausi käynnistyy torstaina 12. syyskuuta ottelulla HPK-Kärpät, joka esitetään myös MTV3-kanavalla.

Juttua päivitetty 20.8. klo 10.22: Uuden version ovat tehneet Henri Potkonen ja Joona Kukkola, ei Henkka & Kulkurit -yhtye.

Lue myös:

    Uusimmat