Räikkönen: Sydän meinasi revetä riemusta

Kimi Räikkönen kirjoittaa virallisten nettisivujensa kisakolumnissa olevansa riemuissaan sunnuntaina varmistuneesta maailmanmestaruudesta. Kauden jälkeen Räikkönen aikoo lähteä myös muutamaksi viikoksi vapaalle.

- Mä oon niin onnellinen, että tekee melkestä kipeetä. Tää on nyt se juttu, mitä mä oon halunnut ihan pikkupojasta asti, Räikkönen kirjoitti virallisilla nettisivuillaan.

- Pari kertaa päästiin jo ihan liki, mutta hävittiin ihan lopussa. Nyt se meni niin kuin pitikin, Räikkönen jatkoi.

Kauden päätöskilpailu Brasiliassa oli Räikköselle jännitysnäytelmä loppuun asti.

- Kaikkein ressaavin tauko tuli siitä, kun oli päästy maaliin. Mä kysyin heti, missä on (Lewis) Hamilton. Pitkään aikaan ei kuulunut mitään. Kun sitten mun inssi kertoi, että se on seitsemäs ja kaikki tuli maaliin, mulla meinas sydän revetä riemusta. Se oli hieno kisa, Räikkönen muistelee.

Räikkönen on erittäin tyytyväinen siirtoonsa Ferrari-talliin.

- Mä oon nauttinut tästä ekasta vuodesta Ferrarilla enemmän kuin koko muulla uralla F1:ssä yhteensä. Jos jossain, niin halusin voittaa mestaruuden Ferrarilla. Ferrari on sellainen tiimi, joka ei tosiaan huilaa hetkeäkään. Koko ajan tehdään kovaa duunia ihan kybällä, eikä antauduta, vaikka välillä on oikeenkin vaikeeta, Räikkönen kehuu talliaan.

Kauden jälkeen Räikkönen aikoo ottaa rennosti.

- Nyt hoidetaan vielä parit virallisemmat juhlat ja sitten mä vedän muutamaksi viikoksi vapaalle, Räikkönen suunnittelee.

(MTV3)

Räikkösen kisakisakolumni osoitteessa: http://www.kimiraikkonen.com

Lue myös:

    Uusimmat