Radiotähti otti osaa tuskalliseen haasteeseen – lisäsi itse huimia panoksia: "Anna sun panta tänne"

Jussi Heikelä joutui kivuliaaseen haasteeseen Possen suorassa lähetyksessä. 

Possen suorassa lähetyksessä vieraili perjantaina 12. lokakuuta radiojuontaja Jussi Heikelä. Mies luotsaa myös television puolella keskusteluohjelma Heikelä Syndroomaa, jossa pureudutaan suomalaista yhteiskuntaa puhuttaviin ajankohtaisiin aiheisiin. 

Possen juontaja Kalle Lamberg haastoi Heikelän haastatteluhetken päätteeksi tietokilpailuun. Kisassa oli tuttuun tapaan possemaiset panokset: Heikelä tuli saamaan jokaisesta väärästä vastauksesta pienen sähköiskun. 

Kilpailun ollessa aluillaan ohjelman toinen juontaja Viivi Pumpanen saapui yllättäen lavalle kertomaan, kuinka pelistä saadaan vieläkin mielenkiintoisempi. 

– Äläpäs hötkyile. Vähän mietin, että jotta me saataisiin vähän lisäjännitystä tähän, niin laitettaisko Kallelle myös tämmöinen sähköpanta? Viivi kysäisi yleisöltä. 

Näin ollen aina, kun Heikelä vastasi oikein, Kalle sai puolestaan silloin sähköiskun. 

Ensimmäisen kysymyksen kohdalla Heikelä tiesi vastauksen ja Kalle sai sähköä. Toisen kysymyksen kohdalla vastaus oli väärä, mutta sähköiskua Heikelälle ei kuulunut. 

– Ei tämä näin voi mennä! Kalle huudahti rientäessään asentamaan Heikelän sähköpantaa paremmin. 

Kalle ei saanut sähköpantaa toimimaan, mutta Heikelä pelasti tilanteen. 

– Anna se sun panta tänne, Heikelä totesi riisuessaan oman pantansa. 

Loppujen lopuksi Heikelä sai kun saikin aimo annoksen sähköä. Tämä ei juontajalle kuitenkaan riittänyt, vaan hän siirsi kädessään olleen pannan loppujen lopuksi kaulalleen. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat