Rachel Kauppila: Treenaan Aku Louhimiestä

Kohutempauksistaan tunnettu fittness-tähti Rachel Kauppila kertoo blogissaan olevansa Käsky-leffan ohjaajan Aku Louhimiehen ja näyttelijä Pihla Viitalan kunto-ohjaaja.

Rachel tekee ihan oikeitakin töitä, vaikka hän onkin viime päivinä ollut otsikossa riideltyään on-off-ystävänsä Johanna Tukiaisen kanssa. Rachel kertoo blogissaan työskennelleensä Akun ja Pihlan kuntovalmentaja. Eksoottinen kaunotar hehkuttaa oppilaitaan vuolaasti.

– Toimin Käsky elokuvan päänäyttelijän Pihla Viitalan kuntovalmentajana sekä elokuvaohjaajan Aku Louhumiehen. Heidän molempien kanssa oli ilo työskennellä. Pihla Viitala on uskomattoman kaunis ja fiksu nuori nainen, jota varmasti saamme ihailla tulevaisuudessakin monissa elokuvissa. Aku Louhimies on puolestaan ihana ihminen, jolla on jalat maassa, Rachel kirjoittaa.

Rachel hakee blogissaan myös leffaseuraa.

– Yhdellä miehellä on nyt hyvä tilaisuus päästä kanssani Aku Louhimiehen uuden elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Jos olet kiinnostunut asiasta , laita esittely itsestäsi kuvalla varustettuna! Tietenkin vain sinkku miehet! nainen kehottaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat