Puuviikko meneillään

Suomessa vietetään parhaillaan ensimmäistä valtakunnallista Puuviikkoa. Puuteollisuuden ja kaupan yhteisen teemaviikon 28.10. - 2.11 tavoitteena on alan imagon kohottaminen ja tunnettuuden lisääminen. Tarkoituksena on tavoittaa sekä kuluttajia, nuorisoa että ammattilaisia.

Ammattilaistapahtumien lisäksi Puuviikon aikana puualan yrityksissä ja oppilaitoksissa järjestetään avointen ovien päiviä ja alueellisia puutapahtumia. Puukummiverkoston toiminta näkyy sekin kouluissa ympäri maata.

Kummitoiminnan tarkoituksena on luoda kaikilla teollisuuspaikkakunnilla yhteyksiä työelämän ja oppilaitosten välille. Jotkut yritykset ovat lahjoittaneet puutavaraa kummikoulunsa tekniseen työhön tai päiväkodin askarteluun. Tavoitteena on, että Puuviikolla mahdollisimman moni nykyinen ja uusi kummi olisi mukana panoksellaan nuorisotempauksissa.

Nuorison osalta Puuviikko huipentuu Lahdessa, jolloin nuorille luovutetaan puutuoteteollisuuden lahjoittama puinen rullalautaramppi. Ramppi on Puuviikon ajan Sibeliustalon edessä, josta se siirretään myöhemmin Lahden kaupungin järjestämään kotipaikkaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja