Mainos

Puuteroi iholle kesäfiilis

Kesällä nainen on kauneimmillaan. Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Nina Myllymäen ruskettuneita kasvoja korostettiin aurinkopuuterin avulla. Tuloksena oli hehkeä kesälook.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kevyesti puuteroidun ihon päälle levitettiin aurinkopuuteri, joka korosti Ninan ruskettuneita kasvoja. Meikkitaiteilija Riia Koivisto opasti, että aurinkopuuterin voi levittää kasvoille joko poskipunan tavoin tai reilummin niin, että puuteria levitetään myös dekolteelle, kaulalle ja ohimoille. Kevyt kesälook syntyy, kun aurinkopuuteria käytetään tavallisen puuterin sijasta.

Aurinkopuuterin sävy on syytä valita huolella. Tummemman sävyn levittäminen vaatii tarkkuutta, vaaleamman sävyn kanssa otteissaan voi olla ronskimpi. Helpointa on valita tuote, joka sisältää ihon väriä tasoittavia väripigmenttejä.

Tasainen päivetys meikillä

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Ninan ruskettuneille kasvoille aurinkopuuterin, joka korosti päivetystä tasaisesti ja luonnollisesti. NIVEAn Stay Real Terra -aurinkopuuteri levittyy tasaisesti, sillä koostumukseen on lisätty oliivinlehtiuutetta, joka tekee ihosta pehmeän.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: NIVEA, Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.