Mainos

Pulliainen: Harmaasta taloudesta vaietaan

Erkki Pulliaisen mielestä Suomessa vaietaan edelleen harmaasta taloudesta.

Vihreän eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Erkki Pulliaisen mielestä Suomessa vaietaan edelleen harmaasta taloudesta. Suomen Sosiaalifoorumissa puhunut Pulliainen huomautti, että valtio menettää harmaan talouden vuoksi jo kahdesta kolmeen miljardiin euroa vuodessa. Tällä rahamäärällä tasapainotettaisiin koko vaalikauden alijäämäinen valtiontalous ja vielä jäisi rahaa sekä velkojen lyhennykseen että kipeimpiin lisämenotarpeisiin.

-Veroministerit ovat olleet kykenemättömiä panemaan harmaata taloutta kuriin, verohallinnon korkein johto on sitä toimillaan suorastaan edistänyt. Pulliainen arvosteli ja toivoi, että sisäministeri Kari Rajamäen käynnistämä ryhtiliike harmaan talouden kuriin saamiseksi johtaa tuloksiin.

Pulliaisen mukaan harmaa talous vääristää kilpailua ja pudottaa rehelliset yrittäjät pois pelistä ennen pitkää. -Tämän vuoksi on tieteellisesti ja poliittisesti erittäin mielenkiintoista ja merkityksellistä, että TT ja Suomen yrittäjät ry ovat vaienneet täydellisesti yhteiskunnan perustaa nakertavasta harmaasta taloudesta. Ne ovat valinneet selvästi puolensa, Pulliainen tulkitsi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.