Pudonnut Myyrä-tähti laukoo suorat sanat: "En muista, että televisiossa ollessani harmittanut yhtä paljon kuin nyt"

Myyrä-sarjassa nähtiin ensimmäinen pudotus 1:42
Kilpailijat jännittivät ensimmäistä Myyrä-testiä.

Wallu Valpio ajatteli, että Myyrästä tippuu ensimmäisenä Pyhimys. 

Mediapersoona Wallu Valpio joutui kokemaan karvaan pettymyksen, kun putosi ensimmäisenä Myyrän kakkoskaudelta. Myyrässä kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka on tehtäviä sabotoiva Myyrä. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, ja se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois. 

Tietokoneella tehty Myyrä-testi ei onnistunut Valpiolta mallikkaasti ja hän joutui jättämään kisan kesken.

– Atk-laitteille annettiin mielestäni suhteettoman suuri voima ja vastuu sille, miten tässä kisassa oikein pärjää. Itse en omista edes älypuhelinta, tietokone vihaa minua yhtä paljon kuin minä vihaan niitä. En arvannut ensimmäistä kautta katsoessani, että mikä voima ja merkitys tietokoneella oikein kilpailussa on.

– Enpä kyllä muista, että televisiossa ollessani harmittanut yhtä paljon kuin nyt, Valpio toteaa MTV Uutisille.

Valpio kertoo, että hänen kilpakumppanitkaan eivät olisi uskoneet, että juuri hän tippuu ensimmäisenä. Valpio ehti luomaan jo taktiikan kisaa varten, vaikka se lyhyeksi jäikin.

Valpio ajatteli, että ensimmäisenä kisan joutuisi jättämään rap-artisti Pyhimys, eli Mikko Kuoppala.

– Hän oli sen verran kiukkuinen kaveri ja tuntui, että kaveri on täysin ulkona kyseisestä formaatista. Hänhän ei ole aikaisemmin missään kisassa ollut mukana. Hänellä oli vähän sellaista silmien pyörittelyä, jos ei ole tällaisiin osallistunut, niin ei ole varmasti hirveästi tietoa, miten siinä toimitaan. Kyllä tämä kaveri oli niin kujalla kuin kujakatti konsanaan voi olla.

Valpiolla ei ole edes ajatusta siitä, kuka Myyrä voisi olla. Ensimmäisen jakson katsominen ei myöskään auttanut asiassa.

– Kyllähän se Pyhimys siellä telkkarissa oli hieman itsevarmemman oloinen, mutta ei se sitä tarkoita, että hän mahdollinen Myyrä olisi. Minusta tuntuu, että hän vaan ehkä peilailee sillä pölinällään sitä epävarmuutta, se miten hän itseään siellä kisassa toteutti.

Myyrän toisessa jaksossa kilpailijat pääsivät tekemään tehtäviä sekä pienryhmissä että yksinään. Ryhmätehtävässä tyypit jaettiin kolmen hengen joukkueisiin ja heidän tuli etsiä Latviaksi kirjoitettuja ruokia torilta.

Sometähti Joona Puhakka ehdotti jaksossa ryhmällensä, Aino Sirjelle ja Pyhimykselle, että voisivat käyttää pelitaktiikkanaan sitä, että ostaisivat kaikkea väärää, esittäen, että he tekevät sen vahingossa.

Tämä taktiikka oli Valpion mielestä täysin posketon.

– Se oli niin epäonnistunut ralli kuin olla ja voi. Tuntuu, että eihän noin pahasti kisa voi mennä edes pieleen. Olihan tuo sellainen rimanalitus, että oksat pois. Tuntui, että sellaiset Hölmölän veljekset  menivät pitkin toreja.

– Tässä kisassa on kyllä ihmisiä, jotka ovat aivan hukassa kyseisen formaatin suhteen, mies vastaa suorasukaisesti. 

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat