Mainos

Psykiatri: Koru paljastaa ihmisen todellisen persoonan!

Onko lempikorusi ranneketju? Vai pidätkö aina tiettyä sormusta? Lue, mitä suosikkikorut paljastavat kantajansa persoonasta.

Käsihelyistä pitävät ihmiset rakastavat elämää ja ovat hyvin päättäväisiä yksilöitä, kertovat psykiatrit Emery Wilson ja Betty Schwartz Weekly World Newsille.

– Korvakorut, rannerenkaat ja sormukset ovat tehokkaita itseilmaisun välineitä. Jos halutaan tietää ihmisen todellinen persoonallisuustyyppi, täytyy tutkia niitä koruja, joita ihminen käyttää useimmiten. Lempikoru paljastaa todella paljon, Wilson sanoo.

Rannerengas: Olet eloisa, pirteä ja dynaaminen yksilö, joka tekee tasan mitä tahtoo ja kulkee päämäärätietoisesti kohti tavoitteitaan.

Korvakorut: Jos lempikorusi on korvakorut, olet luultavasti ylpeä ja rohkea persoona, joka haluaa erottua joukosta.

Sormus: Jos käytät lähinnä sormusta ja se on lempikorusi, se kertoo että olet maanläheinen ja järkevä tyyppi. Jos suosikkikorusi on vihkisormuksesi, se kertoo, että välität perheestäsi ja perinteisistä arvoista. Häikäisevän hieno timanttisormus viestii persoonasta, joka tahtoo kääntää päät ja saada ihmisten huomion.

Etniset symbolit: Olet ajattelevainen ja järjestelmällinen tyyppi. Todennäköisesti olet myös luotettava ystävä.

Asustekorut: Jos tykkäät käyttää asuihisi sopivia koruja, saatat olla herkkä, taiteellinen ja joskus ujokin ihminen. Olet järjestelmällinen ja huoliteltu tyyppi, myös tunne-elämässä hillitty ja hallittu.

Ei lainkaan koruja: Jos et käytä lainkaan koruja, olet suorasukainen, itsevarma ja maanläheinen ihminen.

MTV3/Helmi

Lähde: Weeklyworldnews.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.