Mainos

Prostituoitu tapasi Penttilän vain päivää ennen henkirikosta – kuvailee kuristusleikkejä sisältänyttä tapaamista: "Jäi oikein miellyttävä vaikutelma"

3:51
Sarjakuristajan oikeudenkäyntiin tuotiin todisteiksi K18-materiaalia.

– Hänestä jäi oikein miellyttävä vaikutelma, vaaleatukkainen entinen prostituoitu kertoi Michael Penttilän vierailusta. Penttilä kävi naisen luona Itä-Helsingissä päivää ennen Vaasankadulla tapahtunutta henkirikosta.

Noin kuusikymmentävuotiasta naista kuultiin oikeudessa sarjakuristajana tunnetun Michael Penttilän todistajana. Tarkoituksena oli selventää prostituoitujen toimintatapoja. Oikeudessa ilmeni, että nainen ja Penttilä ovat kirjeenvaihdossa.

Tapaaminen oli sovittu 12. huhtikuuta eli päivää ennen Vaasankadun henkirikosta, jota hovioikeudessa nyt puidaan.

Penttilä oli ollut naiseen yhteydessä ja ilmaantui paikalle, tosin hieman myöhässä. Penttilä oli tilannut naiselta intiimihierontaa. Penttilällä oli mukanaan putkikassi.

"Hymyilimme"

– Ovella oli pitkä mies aurinkolaseissa. Hymyilimme, nainen kertoi todistajana. Nainen kertoi miehen riisuuntuneen alushoususilleen, mutta nainen kehotti ottamaan nekin pois.

Penttilä meni vatsalleen olohuoneessa rullalle käärityn petauspatjan päälle. Nainen sanoi hieroneensa miestä puolisen tuntia. Nainen koki itsensä väsyneeksi ja pyysi miestä kääntymään hoitaakseen asian loppuun.

Nainen kertoi Penttilän kysyneen tässä vaiheessa voisiko hän ottaa nahkahansikkaat. Hän haki ne ja pyysi naista kuristamaan.

– Kuristelin siinä ja hän hoiteli itsensä, nainen kertoi. Toimenpide kesti puoli tuntia.

Sen jälkeen he olivat käyneet yhdessä suihkussa ja siellä oli keskusteltu matkustelusta ja sukupuolen vaihtamisesta.

”Miedoimmasta päästä”

Naisen mukaan tämä kohtaaminen oli oikein miellyttävä. Hän kertoi työssään toteuttaneensa asiakkaiden fantasioita ja esimerkkejä niistä.

– Hurjin asiakas toi kymmenen sentin piikkikorot ja ne jalassa piti kävellä hänen selkänsä päällä. Miehellä oli iso arpi selässä, kun joku nainen oli astunut kylkiluiden väliin.

Joskus asiakas piti sitoa ja piiskata pylly punaiseksi.

– Se on psyykkisesti raskasta. Kurkusta kiinniottaminen oli pikkujuttu.

Erilaiset välineet ovat yleisiä ja asiakkaat toivat niitä Penttilän tavoin. Eräs mies toi sukkahousut, joihin piti leikata kynsisaksilla haarakiilaan pieni aukko.

Prepaid-puhelimet ovat toiminnassa yleisiä ja lähes kaikki miehet olivat Pekkoja tai Matteja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja