Mainos

Professori Markku Kulmala alansa kolmanneksi viitatuin tutkija maailmassa

Professori Markku Kulmala Helsingin yliopiston fysiikan laitokselta on noussut geotieteiden maailmanlistan kolmanneksi viitatuimmaksi tutkijaksi.

Kulmala on ensimmäinen suomalainen, joka on viime vuosina yltänyt kovatasoisilla maailmanlistoilla kolmen viitatuimman tutkijan joukkoon ja ensimmäinen kautta aikojen geotieteiden maailmanlistalla. Kulmalan sitaatiomäärä on syntynyt 237 tutkimuksesta, joihin on viitattu kaikkiaan 5023 kertaa .

Geotieteiden listan lisäksi Kulmalalla on runsaasti merkittäviä julkaisuja myös kemian, fysiikan ja ympäristötutkimuksen alalla. Helsingin yliopiston aerosolifysiikan professori Markku Kulmala on kansainvälisesti tunnettu ilmakehätieteen tutkija. Hän on julkaissut artikkeleita ilmakehän aerosolihiukkasista, pilvistä ja ilmakehän ja biosfäärin vuorovaikutuksista.

Tiedemaailman viittauksia seuraava Thomson ISI Web of Knowledge Essential Science Indicators jakaa viittaustietokantansa 22 pääalueeseen. Listalla on mukana viittaukset viimeisen kymmenen vuoden aikana julkaistuihin artikkeleihin. Lista uusitaan kahden kuukauden välein.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.