Prinssit Harry ja William kommentoivat ensimmäistä kertaa virallisesti huhujen kohteena olleita välejään: "Vaikka asia on selkeästi kielletty"

0:56
Harry ja Meghan aikovat heikentää asemaansa brittihovissa – eivät halua olla kuluerä

Prinssi William ja prinssi Harry kieltävät virallisesti uutisoinnin, jonka mukaan veljesten välit olisivat huonontuneet sen takia, että William olisi kiusannut Harrya. 

Prinssiveljekset William, 37, ja Harry, 35, ovat olleet syksystä 2019 lähtien suuren spekulaation kohteena, kun huhut prinssien huonontuneista väleistä ovat kiivastuneet. Hiljattain Iso-Britanniassa uutisoitiin, että viileät välit johtuisivat siitä, että William olisi kiusannut veljeään sekä tämän vaimoa herttuatar Meghania

Maanantaina 13. tammikuuta veljekset kielsivät kyseisen uutisoinnin omilla tahoillaan. Yhdessä laaditussa tiedotteessa sekä Cambridgen että Sussexin herttuan tiedottaja totesi, että uutisointi on ollut virheellistä. 

– Vaikka asia on selkeästi kielletty, väärä tarina levisi silti brittiläisessä lehdessä tänään, ja siinä spekuloitiin Sussexin ja Cambridgen herttuan suhteen tilaa. 

– Veljeksille, jotka välittävät niin syvästi mielenterveyteen liittyvistä asioista, tulenaran kielen käyttäminen tässä tapauksessa on ollut erityisen loukkaavaa sekä mahdollisesti haitallista, tiedotteessa todettiin. 

Times of London -lehti julkaisi maanantaina artikkelin, jossa väitettiin, että Harry ja Meghan olisivat tunteneet tulleensa pois työnnetyiksi kuninkaallisesta perheestä Williamin "kiusaavan asenteen" takia. 

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja