Prinssien väleistä tihkuu yksityiskohtia – näin Williamin ja Harryn riita sai alkunsa

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen vastasyntynyt poika esiintyi ensi kertaa kameroille 1:35
Prinssi Williamin kolmas lapsi syntyi viime vuonna.

Asiantuntijoiden mukaan prinssi Harryn ja prinssi Williamin riita sai alkunsa hyväntahtoiseksi tarkoitetusta veljellisestä neuvosta.

Jo pidemmän aikaa sitkeästi kiertäneen huhun mukaan Ison-Britannian prinssi William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine sekä prinssi Harry puolisonsa herttuatar Meghanin kanssa ovat ajautuneet keskenään ristiriitoihin.

Kuninkaallisia seuraavien asiantuntijoiden mukaan kaikki todennäköisesti lähti hyväksi tarkoitetusta, mutta huolimattomasti annetusta veljellisestä neuvosta. Williamin otaksutaan olleen huolissaan Harryn nopeasti edenneestä suhteesta.

– Isoveljenä William oli todennäköisesti ainoa henkilö, joka on tarpeeksi läheinen Harryn kanssa tiedustelemaan tältä suhteen laadusta, asiantuntija Katie Nicholl sanoo.

– Luulen, että Harry tulkitsi hyväntahtoiseksi tarkoitetun neuvon kritiikiksi, sillä hän on hyvin suojelevainen Meghania kohtaan. Tämän jälkeen asiat eivät oikein koskaan palanneet enää entiselleen.

Kuninkaallisten elämäkertojen kirjoittaja Lady Colin Campbell taas on sitä mieltä, että Harry on täysin Meghanin lumoissa.

– Harry on haltioissaan vaimostaan ja on naimisiin mentyään muuttunut huomattavasti, Campbell sanoo.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat