Prinsessa Charlotte ohjeisti isoveljeään prinssi Georgea kumartamaan kuningattaren arkulle – sisarusten suloinen hetki tallentui videolle

0:35
Temperamentistaan tunnettu prinsessa Charlotte ei nauti poseeraamisesta

Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit huomasivat, kun prinsessa Charlotte ojensi isoveljeään prinssi Georgea.

Kuningatar Elisabet saatettiin viimeiselle matkalleen maanantaina 19. syyskuuta. Edesmenneen monarkin hautajaisiin saapui suuri määrä kuninkaallisia, joista nuorimmat olivat prinssi George, 9, ja prinsessa Charlotte, 7.

Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit bongasivat herttaisen hetken, kun Charlotte neuvoi isoveljeään Georgea kuningattaren Westminster Abbeyssa pidetyn siunaustilaisuuden jälkeen. Odottaessaan kuningattaren arkun asettamista ruumisautoon Charlotten nähtiin sanovan veljelleen, että tämän täytyy kumartaa arkun ohittaessa heidät.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

George teki työtä käskettyä, ja kumarsi isoisoäitinsä arkulle tämän ohittaessa heidät. Sisarusten suloista sananvaihtoa on kehuttu muun muassa Twitterissä. Moni ihaili pienten kuninkaallisten käytöstapoja ja sitä, miten lupaava tulevaisuus Charlottella on edessään.

Georgen ja Charlotten nuorempi veli, 4-vuotias prinssi Louis ei osallistunut kuningatar Elisabetin hautajaisiin. Lähde kertoi DailyMail-lehdelle, että kolmikon vanhemmat prinssi William ja prinsessa Catherine pohtivat "pitkään ja hartaasti" osallistuvatko lapset tärkeään päivään.

Charlotte ja George osallistuivat myös prinssi Philipin hautajaisiin, joten heillä oli kokemusta muodollisista tilaisuuksista. Pariskunta päätyi siihen, että neljävuotiaana Louis on liian nuori. 

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja