Prinsessamainen Zooey Deschanel vältti nolon asumokan Emmy-gaalassa

Näyttelijä Zooey Deschanel hurmasi Emmyissä kuin ihka oikea prinsessa. Ilta ei kuitenkaan mennyt täysin suunnitelmien mukaan, vaan kaunotar kärsi myös pienestä vaatekatastrofista!

Näyttelijä Zooey Deschanel, 32, säteili taivaallisen sinisissä tunnelmissa vuoden 2012 Emmy-gaalassa. Hullunkurisesta luonteestaan tunnetun naisen yllä nähtiin Reem Acran vaaleansininen olkaimeton iltapuku sweetheart-kaula-aukolla. Yksinkertaista ja suloista tyyliään kunnioittaen näyttelijätär oli valinnut korviinsa säihkyvät kivet ja maalannut huulensa hurmaavan pinkeiksi. Kokonaisuus oli nappisuoritus – kuin suoraan satujen herttaisen Tuhkimon yltä!

Emmy-gaala, jossa Deschanel nähtiin myös juontopuuhissa, ei kuitenkaan onnistunut sataprosenttisesti suunnitelmien mukaan: vain hetki ennen lavalle kipuamista hän tajusi rintaliiviensä näkyvän asunsa kaula-aukosta, joten Deschanelin pr-henkilö joutui saksimaan näkyvät osat pois. Kommentoidessaan tapahtunutta nainen kertoi tavalliseen tapaansa hyväntuulisena vain nauraneensa koko tilanteelle.

Deschanel on tunnettu näyttelijä ja ihailtu tyttömäisen hauskan retrotyylin hallitseva kauneusikoni, jonka nimekkäimpiä töitä ovat muun muassa romanttinen elokuva (500) Days of Summer ja sarjat, kuten Kolme miestä ja tyttö (eng. New Girl) ja Weeds.

Osallistu ihanaan Disneyn Tuhkimo-kilpailuun täällä!

Tutustu myös muihin Emmy-gaalan 2012 kaunottariin:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja