Prinsessa Charlotten hauskalle tempaukselle löytyi selitys – nenäkäs teko olikin erikoinen tervehdys

Prinsessa Charlotte päätti tervehtiä isoisäänsä omalaatuisesti.

Prinsessa Charlotte herätti hiljattain huomiota nenäkkäällä käytöksellään purjehdustapahtumassa. Prinssi William ja herttuatar Catherine vierailivat hyväntekeväisyyspurjehduskisassa torstaina 8. elokuuta ja myös pariskunnan kaksi vanhempaa lasta, kuusivuotias prinssi George ja nelivuotias prinsessa Charlotte olivat mukana tapahtumassa.

Kuninkaalliset sisarukset tarkastelivat tilaisuutta veneestä käsin isovanhempiensa Mike ja Carole Middletonin kanssa.

Myöhemmin herttuatar Catherine toi lapsensa palkintojenjakolavan yläpuolella olevan suuren ikkunan ääreen katsomaan paikalla ollutta yleisöä. Herttuatar selkeästi yritti saada Charlottea vilkuttamaan yleisölle, kuten kuninkaallisilla on yleensä tapana tehdä, mutta pikkuprinsessa päättikin näyttää kieltään.

Sittemmin pikkuprinsessan hassulle eleelle on löydetty selitys. Ilmeisesti hän ei näyttänyt kieltään yleisölle tai kameroille, vaan isoisälleen Mike Middletonille.

Ikkunassa tyttärensä kanssa seisonut Catherine osoitti Charlottelle joukkoa perheen ystäviä. Isoisänsä huomatessaan Charlotte näytti kieltä, jonka jälkeen Catherine ohjasi hänet pois ikkunalta.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja