Presidentti Martti Ahtisaaren ja rouva Eeva Ahtisaaren koronavirusnäytteet negatiivisia, Marko-pojalta vuolas kiitos hoitajille – "Äitini Eeva toipuu jo kotona"

1:07
Presidentti Martti Ahtisaaren koronavirustartunnasta uutisoitiin 24. maaliskuuta.

Presidentti Martti Ahtisaaren ja rouva Eeva Ahtisaaren viimeisimmät koronavirusnäytteet on todettu negatiivisiksi ja he jatkavat toipumistaan.

Asiasta kertoo Tasavallan presidentin kanslia. Kanslia tiedotti presidentti Ahtisaaren koronavirustartunnasta tiistaina 24. maaliskuuta ja rouva Ahtisaaren koronavirustartunnasta lauantaina 21. maaliskuuta.

Ahtisaarien poika Marko Ahtisaari kertoi vanhempiensa kunnosta lisää Twitterissä.

– Vanhempieni viimeisimmät koronavirusnäytteet on todettu negatiivisiksi. Äitini Eeva toipuu nyt jo kotona. Lämmin kiitos kaikille sairaanhoidon ammattilaisille. Kun sanat loppuvat, musiikki jatkaa. Kohti valoa.

Ahtisaarten koronavirustartuntojen tultua ilmi julkisuudessa pohdittiin, olisiko tartunta voinut olla peräisin Helsingin Musiikkitalon naistenpäivän juhlakonsertista, johon myös Eeva Ahtisaari osallistui. Maaliskuun 8. päivänä järjestettyyn konserttiin osallistuneilla todettin myöhemmin koronavirustartuntoja. Paikalla oli myös muun muassa presidentti Tarja Halonen, mutta presidentin kanslian mukaan hän ilmoitti sittemmin olevansa terve. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja