Pöyristyttävät luvut julki: Tiger Woods kieltäytyi silmiä hivelevästä tarjouksesta

LIV Golf teki Tiger Woodsille peräti 700-800 miljoonan dollarin arvoisen tarjouksen yrittäessään houkutella 15-kertaisen major-turnausvoittajan pois PGA Tourilta itselleen, paljastaa LIV Golfin toimitusjohtaja Greg Norman.

– Luku on ollut esillä, kyllä, Norman sanoi Tucker Carlson Tonight -ohjelmassa maanantai-iltana.

– Tigerilla on merkittävä vaikutus. Joten tietysti täytyy katsoa parhaista parhaita. LIV lähestyi Tigeria alun perin jo ennen kuin minusta tuli toimitusjohtaja, mutta kyllä, se numero on jossain siinä naapurustossa.

Saudi-Arabian tukema golfkiertue on tullut tunnetuksi siitä, että se on tarjonnut uhkarohkeita rahasummia saadakseen golfareita PGA Tourilta itselleen. Woodsin tarjous on tähän mennessä tiedossa olevista summista suurin.

Norman oli aiemmin pudottanut vihjeen LIV:n tekemästä tarjouksesta ja todennut, että rahat olivat "mielettömän valtavat".

Woods on sen sijaan kritisoinut LIV Golfia sekä kaikkia kiertueelle liittyneitä golfareita julkisesti.

– Olen eri mieltä niiden pelaajien kanssa, jotka ovat päättäneet mennä LIV:iin ja pelata siellä. Mielestäni he ovat kääntäneet selkänsä sille, minkä ansiosta he ovat päässeet tähän pisteeseen ja asemaan, Woods sanoi heinäkuun puolivälissä.

Lähde: ACB News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja