Povipommi myöntää: Olen tuote

Katie Pricella on muhkea miljoonaomaisuus. Nainen on tuotteistanut itsensä täysin, mutta ei pidä sitä huonona asiana. Hän aikoo pyöriä julkisuudessa niin kauan, kun hänellä on faneja ja menestys jatkuu.

Glamourmalli Katie Price eli Jordan on myöntänyt haastattelussa, että hän on tuote.

Jordan on muun muassa mallin töiden lisäksi julkaissut kirjoja, hajuveden ja ollut perheineen mukana reality-tv-sarjassa. Povipommin ja hänen miehensä Alex Reidin elämää kuvataan parhaillaan tosi-tv-sarjaa varten. Myös pariskunnan vasta pidetyt häät tallennettiin filmille.

Naisen bisnesvaisto on ainakin pankkitilin summan suuruuden perusteella pettämätön. Jordanin omaisuuden arvoksi on arvioitu kymmeniä miljoonia euroja.

Ihmiset ovat selvästi kiinnostuneita tähden tekemisistä, sillä hänen nimellään varustetut tuotteet myyvät hyvin. Myös lehdet keräävät paljon lukijoita aina, kun Jordan on otsikoissa.

Kaikessa nainen ei kuitenkaan onnistu. Hänen uusi singlensä, Free To Love Again, floppasi täysin brittien singlelistalla. Jordan yritti paluutta musiikkimaailmaan, mutta 90-luvun hitiltä kuulostava kappale ei kolahtanut yleisöön.

– En ole maailman paras laulaja, mutta yritän parhaani, Price myöntää.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuva: Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja