Potkuhuhujen kohteena oleva NHL-luotsi herkistyi median edessä – "En tiedä, miksi olen yhä täällä"

NHL-seura Vancouver Canucksin päävalmentaja Bruce Boudreau on pyörinyt viime päivät vahvasti potkuhuhujen kohteena.

Vancouverin vire on ollut viime otteluiden aikana luvalla sanoen kehno. Joukkue on hävinnyt 12 edellisestä ottelustaan peräti 10. Heikko vire on käynnistänyt huhupuheet päävalmentaja Boudreaun tulevaisuudesta.

Vancouverin GM Jim Rutherford myönsi maanantaina medialle kartoittavansa mahdollisia valmentajaehdokkaita.

– Voin vain sanoa, että Bruce on valmentajamme juuri nyt. Olen soitellut ja puhunut muutamien ihmisten kanssa, mutta en tiedä, teemmekö tai haluammeko tehdä muutosta, Rutherford sanoi mystisesti NHL:n sivujen mukaan.

Rutherfordin puheet kiirivät luonnollisesti myös Boudreaun korviin. Epävarmuus tulevaisuudesta on ollut kokeneelle NHL-luotsille raskas taakka kannettavaksi.

– Olisin hölmö, jos sanoisin, etten tiedä, mitä on tekeillä, Boudreau sanoi perjantaina.

Sunnuntain vastaisena yönä Vancouver koki jälleen tappion, kun se hävisi Edmonton Oilersille 2-4. Ottelun jälkeen Boudreau kommentoi tilannettaan yllättävällä tavalla.

– Ei sitä ikinä tiedä, onko se loppu. En tiedä syytä sille, miksi olen vielä täällä. Ehkä sen takia, että seuraavat pelit ovat Chicagoa, Seattlea ja Columbusta vastaan, Boudreau totesi.

68-vuotias mestariluotsi tuntui jo hyväksyneen kohtalonsa potkuista, vaikka Vancouver ei vielä suinkaan ole antanut lähtöpasseja Boudreaulle.

Boudreau kertoi medialle puhuneensa pelaajille tilanteestaan Edmonton-ottelun jälkeen. Side valmennuksen ja pelaajien välillä on pysynyt vahvana vaikeasta tappiokierteestä huolimatta.

– En päässyt kovinkaan pitkälle. He tulivat juuri äsken huoneeseeni yksi kerrallaan, mikä teki siitä vielä vaikeampaa. En koe menettäneeni pukukoppia. Hävisimme vain pelejä. 15 pelaajaa tuli juuri luokseni ja itkimme kaikki yhdessä, mikä on välillä hölmöä, Boudreau sanoi.

Boudreau herkistyi median edessä puhuessaan vaikeuksien keskellä saamastaan tuesta.

– En voi pyytää valmentajana enempää, kun pelaajat lyövät kaiken likoon puolestasi. Viime päivien aikana saamani tekstiviestit ja puhelut ovat enemmän kuin ikinä kuvittelin, Boudreau totesi herkistyneenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja