Posti toi himoitun kirjeen erikoisen yhteensattuman vuoksi – Scott huomautti rehdisti erehdyksestä, ja sitten tapahtui jotain odottamatonta

Amatöörigolfari Scott Stallings yllättyi, kun hän sai postissa kutsun Masters-huipputurnaukseen. Kyse oli kuitenkin yhteensattumasta, sillä kirje oli tarkoitettu samannimiselle ammattilaisgolfarille. 

Masters-turnaukseen kutsutaan joulukuun lopussa maailman 50 parasta sekä aiemmin turnauksen voittaneita ja muita kisaan karsintojen kautta tiensä selvittäneitä. Masters pelataan huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Harrastuksena golfia pelaava Stallings oli saanut vahingossa samannimisen ammattilaispelaajan kirjeen. Ammattilaisena pelaava Stalling kertoi Twitterissä, kuinka on oli odottanut päivittäin kirjeen tuloa ja pahimmillaan tarkastanut postilaatikkoa viisi kertaa päivässä. Tämän jälkeen Stallingin Instagram-tilille ilmestyi kuitenkin helpottava viesti.

– Hei Scott, minun nimeni on myös Scott Stallings ja tulen myös Georgiasta. Sen lisäksi vaimoni nimi on Jennifer kuten sinullakin. Sain Fedex-paketin, jossa oli kutsu 6.-9. huhtikuuta 2023 pelattavaan Mastersiin. Olen kuitenkin vakuuttunut, että kutsu ei ole tarkoitettu minulle. Pelaan golfia, mutta en lähelläkään sinun tasollasi, harrastajana pelaava Stallings kirjoitti. 

– Se on todella hieno paketti, jossa on mukana kaikki tavarat, mitä paikallaoloon tarvitaan. Uskon, että tässä on käynyt pieni väärinkäsitys nimiemme ja vaimojemme kohdalla, Stallings jatkoi.

Ammattilaisena pelaava Stallings on paraikaa Havaijilla, jossa hän pelaa vuoden ensimmäisen PGA-kiertueen kilpailun.

– Rehellisesti ajateltuna luulin, että vaimoni oli ottanut kutsun tehdäkseen jotain mukavaa joulua varten. Kutsua ei kuitenkaan koskaan tullut. 

Stallings kertoi, että hän aikoo tarjota nimikaimalleen lippuja Masters-kilpailuun.

– Aiomme antaa hänelle lippuja harjoituskierroksille ja kutsua hänent päivälliselle maanantaina ennen kilpailua. Se tuntuu oikealta tehdä niin, Stallings päätti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja