Saara Aalto joutui tiukaan haasteeseen: "En ole ikinä tehnyt mitään näin pelottavaa"

Saara Aalto joutui possemaiseen haasteeseen kauden kolmannessa livelähetyksessä. 

Possen suorassa lähetyksessä vieraili perjantaina 21. syyskuuta laulaja Saara Aalto. Artisti kertoi Duudsonit-ryhmästä tutun Jarppi Leppälän haastattelussa, että syksy on kulunut pitkälti tulevaan suureen Euroopan kiertueeseen valmistautuen. 

– Minulla on nyt aika paineet itselleni tässä, että pitää tehdä sellainen show, että ihmiset jotka tulevat katsomaan minua näiden vuosien jälkeen, ovat tyytyväisiä siihen mitä näkevät. 

Aalto luuli mahdollisesti selviävänsä vähällä haastattelusta, mutta toisin kävi. Possemaiseen tyyliin Aalto haastettiin juttutuokion jälkeen erityiseen lajiin: Posserodeoon.

Aallon tehtävänä oli pidellä kädessään juomia täynnä olevaa tarjotinta kolmenkymmenen sekunnin ajan rodeohärän kyydissä. 

– Apua, en ole ikinä tehnyt mitään näin pelottavaa, Aalto tuskaili.

– No mutta hei, kerrankin voi heittäytyä, juontaja Viivi Pumpanen kehotti Aaltoa saaden tältä pöyristyneen reaktion. 

Ennen Aaltoa taidonnäytteensä rodeohärän käsittelystä antoi Duudsonien HP Parviainen. HP vakuutti sekä studioyleisön että -vieraat taidoillaan ja lantioliikkeellään. Vaikuttava suoritus päättyi siihen, että HP löysi itsensä matolta rodeohärän selättämänä.

– Odottakaa, en ole henkisesti valmis, Aalto tuskaili ennen oman suorituksensa alkua. 

– Tiiäksä, kiva että oot täällä, mutta you're on your own! HP huudahti Aallolle. 

Aallon suoritus näytti päättyvän alta aikayksikön, mutta laulaja sai kuin saikin pidettyä limpparit laseissa ja tarjottimen kädessään. Häviäjänä HP sai perinteisesti kakut naamalleen.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat