Portion Boysin JaloTiina sai mieheltään suloisen yllätyksen: "On tullut tarpeeseen"

Portion Boys kertoo hikisistä kohtaamisistaan keikkojen jälkeen – ’’Pikkarit jäi pois’’ 1:34
Videolla Portion Boys kertoo hikisistä kohtaamisistaan

Tiina ja Mikael viettivät tällä viikolla sokerihääpäiväänsä.

Portion Boys -yhtyeen tunnelmannostattajana tunnettu Tiina ’’JaloTiina’’ Forsby juhlisti tällä viikolla kuudennetta hääpäiväänsä miehensä Mikael Forsbyn kanssa.

Hääpäivän kunniaksi Mikael oli kehitellyt rakkaalleen yllätyksen, jollaista Tiina ei osannut odottaa. Mikael oli varannut pariskunnalle mökin Kolilta.

Rakastavaisten tarkoituksena oli vaeltaa Kolin kauniissa maisemissa ja ratsastaa ympäriinsä pikkuruisilla Islanninhevosilla.

Reissu sujui lopulta kuitenkin hieman odotettua laiskemmissa tunnelmissa. Tiinan onnettomuus vaikeuttaa hänen liikkumistaan edelleen huomattavasti.

Tiina koki viime viikonloppuna kipeän vamman, kun hän liukastui Kokkolassa keikkalavalla irrottaen samalla kaksi jännettä jalastaan.

Tunnelmannostattaja on esiintynyt onnettomuudestaan asti yhtyeen keikoilla pyörätuolissa.

Tiina julkaisi Instagram-tilillään julkaisun pariskunnan romanttisesta hääpäiväreissusta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Terveisiä Kolilta. Maanantai-iltana saavuttiin Mikun varaamalle mökille. Tää on mun ylläri synttärireissu joka muuttuikin matkan varrella vähän erilaiseksi kuin mitä Mikael oli alunperin suunnitellut, Tiina kirjoittaa.

Tiina kertoo tunteneensa olonsa hieman pettyneeksi matkan alkupuolella, kun liikunnantäyteiseksi suunniteltu mökkireissu kääntyikin jalkavamman takia rentouttavaksi löhöilylomaksi.

– Rehellisesti, ihan pikkaisen aluksi tympäsi ja itkettikin, kun kuulin että meidän oli ollut tarkoitus mennä vaeltelemaan Kolin kauniisiin maisemiin ja käydä myös islanninheppa-vaelluksella. Myös mökille varatut suppilaudat ja vesiskootterit jäi nyt luonnollisesti käyttämättä, Tiina murehtii.

– Sitä vastoin ollaan kyllä levähdetty ja oltu makuu-asennossa. Pysähdytty huolella. Leffoja, Netflixiä, päikkäreitä. Miku on laittanu herkkuruokia ja tarjoillu niitä mulle ihan urakalla, Tiina kirjoittaa.

– Saunakin on lämmenny ja poreamme. Vähän varovaisesti ja hitaasti kaikki askellus täällä tapahtuu mutta eipä meillä mitään kiirettä ole nyt ollutkaan. On tullut tarpeeseen.

Tiina onnistui lopulta nauttimaan hääpäivästään täysin rinnoin. Rikkinäinen jalkakaan ei hidastanut Tiinan tahtia.

– Tympäseminen on muuttanut onneksi muotoaan ja olen oikeesti osannu nauttinu tästä ajasta. Menojalka on nyt rikki niin siksi sitä ei ole vipattanut ja se on erittäin ok, Tiina selittää positiivisin mielin.

– Täällä ollaan vielä huomiseen asti ja sitten takaisin Kuopioon. Keikkaviikonloppu ja neljä vetoa on pian taas edessä.

Portion Boys suorittaa parhaillaan erittäin vilkasta keikkakesää. Supersuosittu yhtye esiintyy viikonloppuna muun muassa Kuopiossa ja Hämeenlinnassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat