Keikalla loukkaantunut Portion Boysin Jalotiina sai lääkäriltä uutisia: "Pahasti kävi"

Portion Boys -yhtyeen JaloTiina herkistyy puhuessaan nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi joutui: "Mikään ei ollut pyhää" 2:41
Video: JaloTiina herkistyy puhuessaan nettikiusaamisesta

Tiina Forsby joutui päivystykseen keikalla tapahtuneen onnettomuuden vuoksi.

Portion Boys -yhtyeen jäsen Tiina ’’JaloTiina’’ Forsby kaatui pahemman kerran perjantaina 28. kesäkuuta yhtyeen esiintyessä Kokkolassa.

Rankkasade oli kastellut keikkalavan läpimäräksi, kun vauhdikas Forsby liukastui loukaten samalla oikean jalkansa.

Forsby julkaisi Instagramissa päivityksen loukkaantuneen jalkansa kunnosta. Videolla kaunotar nostattaa bändinsä tunnelmaa riehuen lavalla hurjana pyörätuolissaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– ”Haluatko ensin hyvät vai huonot uutiset?” Tämä oli se lause, millä lääkäri aloitti keskustelun magneettikuvauksen ja radiologin lausunnon jälkeen, JaloTiina kirjoittaa julkaisussaan.

– Halusin tottakai ensin ne huonot, ja sieltähän se tuomio tuli. Kaksi jännettä repeytynyt irti takapuolen lihaksesta. Vamma on selkeä ja sitä ei tarvinnut kauan spekuloida. Tilanne oli sellainen kuin kipu (ja se paukahdus) itse tapahtuessa antoi olettaa. Pahasti siis kävi.

– Mutta mitä niitä huonoja pitkään märehtimään, siirrytään sitten niihin hyviin uutisiin.

– Kolmesta jänteestä siis kaksi oli irronnut, mutta niistä yksi oli kuitenkin säilynyt ehjänä ja pitää tätä palettia nyt jotenkin kasassa. Ja tämän yhden ansiosta tulen välttämään kuitenkin leikkauspöydän, joten aplodit siitä sinulle sinä yksi sisukas jänne, Forsby pohtii positiivisesti.

Lääkäreiden arviot jalan paranemisprosessista eivät ole vielä tarkkoja.

Vakavasta loukkaantumisesta huolimatta Forsby ei aio hidastaa tahtiaan ja hän aikoo jatkaa keikkailua pyörätuolissaan.

– Tilanne on nyt mikä se on. Edessä on paljon keikkalavoja pyörätuolilla, kuntoutusta ja kivuliaitakin kilometrejä, mutta lääkäriltä on hyvät tiedot, neuvot ja ohjeistukset, mitä saa nyt tehdä ja mitä pitää välttää. Lavalle nousuun on kuitenkin saatu lupa, joten yhtään keikkaa ei jää mulla tekemättä.

Aurinkoista asennetta pursuava Forsby kertoo odottavansa paluuta takaisin lavoille terveellä jalalla.

– Se tulee olemaan näyttävä, kuten myös keikat pyörätuolilla ennen sitä, Forsby kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat