Pörheä korsettimekko hämmensi Turun kaupunginjohtajan puolisolla – katso!

Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randellin puoliso Johanna Lukola-Randell ihastutti Linnan juhlissa pörheän persikkamaisessa korsettiasussaan.

Muotisuunnittelija Kisu Korsin suunnittelema persikka-vaaleanpunainen korsettiasu nähtiin Turun kaupunginjohtajan puolison Johanna Lukola-Randellin yllä.

– Johannan pukua on valmisteltu vasta runsaat kaksi viikkoa, kun kutsu itsenäisyyspäivän vastaanotolle varmistui. Asiakas ihastui heti kuulaaseen väriin, ja antoi minulle hyvin vapaat kädet lähteä toteuttamaan hänen juhlalookiaan, Kisu Korsi kertoo.

– Halusin tuoda esiin asiakkaan nuoruutta ja iloisuutta "kuplivalla" siluetilla luomalla kuitenkin jotain todella tyylikästä ja juhlan arvokkuuteen sopivaa: puku on hauska ja erilainen, pörheä ja samalla kuitenkin karsittu turhista elementeistä.

Lukola-Randellin yllä nähty nuorekas juhla-asu on valmistettu kokonaan silkistä, jonka yläosana on aito korsetti. Miehustassa on kullansävyisiä kirjailuja. Asuun kuuluu myös erillinen tyllihihake, joka toistaa puvun värejä ja mukailee myös helman muotoja. Iltaeleganssin täydensi pukuun tehty iltalaukku ja kampaus, joka myös mukaili korsettiasun muotoja.MTV3/Helmi

Kuvat: All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja