Mainos

Poliitikot muistelevat Koivistoa Twitterissä: "Tasavallan ja työväenliikkeen suurmies on poissa"

Poliitikot ovat muistelleen tänä iltana edesmennyttä presidentti Mauno Koivistoa Twitterissä.

– Mauno Koivistoa kunnioituksella muistaen. Presidenttinä hän vei maan murroskauden läpi EU-yhteistyöhön ja normaaliparlamentarismiin. (Pekka Haavisto)

– Presidentti Mauno Koiviston kuolema on suuri suru-uutinen. Tasavallan ja työväenliikkeen suurmies on poissa. Yksi aikakausi päättyy. (Antti Rinne)

– Suuri valtiomies on poissa. Osanottoni Mauno Koiviston läheisille ja syvä kunnioitukseni Suomen ja suomalaisten puolesta tehdystä työstä. (Petteri Orpo)

– RIP Manu (Paavo Arhinmäki)

– Suuri valtiomies on poissa. Osanottoni Mauno Koiviston läheisille ja syvä kunnioitukseni Suomen ja suomalaisten puolesta tehdystä työstä. (Erkki Liikanen)

– Lepää rauhassa Mauno Koivisto. Voimia suruun Tellervo ja Assi Koivisto. (Anni Sinnemäki)

– Presidentti Mauno Koiviston muistoa kunnioittaen. Valtiomies, joka ohjasi maamme länteen kylmän sodan murroksessa. Suuri suomalainen. (Alexander Stubb)

​​​​​​​

– Mauno Koivisto oli suuri presidentti. Oikeudentajuinen, tinkimätön demokraatti, joka kavensi valtaansa kansanvallan vahvistamiseksi. Kiitos. (Ville Niinistö)

– Surunvalitteluni presidentti Mauno Koiviston omaisille. (Anna-Maja Henriksson)

-Osanottoni presidentti Koiviston läheisille. Valtiomies, joka palautti Suomen normaaliksi parlamentaariseksi demokratiaksi. (Timo Soini)

-Presidentti Mauno Koivisto 1923–2017 "Taa taival kevätkuinen jäi toivon kukkineen. Vie polku kuurapuinen nyt kotiin viimeiseen." (Maria Lohela)

-Koivisto oli nuoruuteni Presidentti. Tiesin, että kova ukko on tämä. #respect (Antti Kaikkonen)

-Kun minä olin lapsi, Tasavallan presidentti oli yhtä kuin Mauno Koivisto. Hän jättää vahvan perinnön jälkeensä, suruvalitteluni omaisille. (Li Andersson)  

5:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.