Mainos

Poliisioperaatio Raision koulussa

Raision Vaisaaren koulussa oli tänään aamulla poliisioperaatio. Poliisi sai puoli yhdeksän aikaan aamulla ilmoituksen koulussa teleskooppipatukan kanssa heiluvasta oppilaasta. Oppilas oli kuitenkin poistunut nopeasti koulusta.

Häneltä jäi kouluun reppu, jossa oli kotitekoisen pommin valmistamiseen soveltuvia aineita. Aineita ei kuitenkaan oltu sekoitettu, joten syttymisvaaraa ei ollut.

Koulun oppilaat pidettiin luokissa tilanteen selvittämisen ajan. Tilanne oli ohi kymmeneltä, jolloin koulupäivä jatkui normaalisti.

– Kutsuimme poliisin, koska halusimme varmistaa, ettei koulussamme ole mitään vaarallista. Nyt päivä jatkuu normaalisti, Vaisaaren koulun rehtori Kirsti Heinonen kertoo.

Epäilty, 15-vuotias poika, tavoitettiin Raision keskustasta hieman ennen kymmentä. Poliisi tutkii nyt, onko tätä syytä epäillä rikoksesta.

Poliisi ei vielä tiedä syytä, miksi pojalla oli mukanaan kyseiset tarvikkeet. Tämän hetken tietojen mukaan niitä ei ollut tarkoitus käyttää koulussa tai aiheuttaa niillä vaaraa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.