Poliisilta lisätietoa Järvenpään laukauksista: Haulikolla räiskittiin vaarallisesti kerrostalon sisäpihalla – useita otettu kiinni, mutta uhri on yhä kateissa

Järvenpään haulikkoammuskelusta otettu kiinni useita henkilöitä - poliisi kertoo, mistä yhteenotossa oli kyse 2:00
MTV Uutiset Live kertoi tapauksesta tuoreeltaan

Poliisi on ottanut useita henkilöitä kiinni liittyen Järvenpäässä viime lauantaina sattuneeseen ampuma-tapaukseen liittyen.

Poliisi ei kommentoi tarkemmin, montako henkilöä on otettu kiinni.

– On meillä tehty kiinniottoja tähän tapaukseen liittyen, tapauksen tutkinnanjohtaja kertoo MTV Uutisille.

Uhria ei ole tavoitettu

Poliisi tiedotti tapauksesta viimeksi eilen ja kertoi tapahtumaa tutkittavan ampuma-aserikoksena ja törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Poliisi pyysi yleisöltä havaintoja ampumisesta ja paikalta sen jälkeen poistuneesta, mahdollisesti loukkaantuneesta ja verta vuotaneesta tummasta miehestä.

Poliisi kertoo, että uhrin henkilöllisyys on selvillä, mutta häntä ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Sivulliset eivät loukkaantuneet yhteenotossa

Poliisi luonnehtii tapausta osapuolten keskinäiseksi yhteenotoksi, mutta ei kommentoi tutkinnassa selvityksessä olevaa motiivia toistaiseksi.

Järvenpään keskustassa sijaitsevalla sisäpihalla ammuttiin haulikolla useita laukauksia. Sivulliset eivät tiettävästi saaneet vammoja, vaikka tilanne poliisin mukaan vaarallinen olikin.

– Tietenkin kun kerrostalon sisäpihalla ammutaan haulikolla, niin ainahan siinä on vaara sivullisellekin. Tässä nyt ei kuitenkaan aiheutunut muille poliisin tietojen mukaan vahinkoa kuin ehkä omaisuudelle, poliisi sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat